Ο Άρης Μουσιώνης νέος Γενικός Επιθεωρητής Δημόσιας Διοίκησης


Ο Αρης Μουσιώνης νέος διοικητής της Α΄ Υγειονομικής Περιφέρειας ΑττικήςΟ πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Αρης Μουσιώνης, αναλαμβάνει τη θέση του Γενικού Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης, κατόπιν απόφασης του υπουργικού συμβουλίου, αντικαθιστώντας τον  Λέανδρο Ρακιντζή που κατείχε τη θέση από το 2004.
Ποιος....
είναι ο Άρης Μουσιώνης
Ο Άρης Μουσιώνης γεννήθηκε το 1958 και κατάγεται από τη Βέργη Βισαλτίας Σερρών. Στα μαθητικά του χρόνια ανέπτυξε έντονη συνδικαλιστική δράση και στο πανεπιστήμιο οργανώθηκε στην ΠΑΣΠ και ως εκπρόσωπός της, μετείχε στο ΔΣ της Ιατρικής Σχολής του ΑΠΘ.
Την περίοδο 1993-1995 ήταν σύμβουλος του Ανδρέα Παπανδρέου σε θέματα Βαλκανικών υποθέσεων. Στις εκλογές του 2004 εκλέχθηκε βουλευτής Σερρών με το ΠΑΣΟΚ. Από το 2004 ως μέλος του Εθνικού Συμβουλίου συμμετείχε στον Τομέα Πολιτικών Νεολαίας και ήταν υπεύθυνος για την ΠΑΣΠ. Από τον Ιανουάριο του 2009 είναι Επικεφαλής ανθρωπιστικής αποστολής στη Λωρίδα της Γάζας και μέλος των «Γιατρών του Κόσμου».

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

  1. Το εαν κατα το εργο του ξεχασει οτι ειχε σχεση με πολιτικο κομμα, θα φανει στην πορεια !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες!
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια!
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας Σελίδες!(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)
- Ο κάθε αναγνώστης σχολιαστής έχει την απόλυτη ευθύνη για αυτά που γράφει.