Συγκυβέρνηση Άδωνι και Γεωργιάδη


Πολύ  παρασκήνιο για το σχηματισμό της νέας Κυβέρνησης παρέθεσαν τα μέσα. Να προσθέσουμε μόνο το διάλογο για τον τομέα της Ναυτιλίας μεταξύ Καρατζαφέρη και ΓΑΠ:


Ρώτησε ο Παπαδήμας μέσω ΓΑΠ :«κανέναν μυστήριο από τους δικούς σου για τη Ναυτιλία  δώνεις»....

«Άδωνις», απάντησε αυθόρμητα ο αγαπημένος των σοσιαλιστών στη Γαλλία.


Η ιστορία όταν θα ασχοληθεί με την Κυβέρνηση Παπαδήμα, θα μιλήσει για συγκυβέρνηση «Άδωνι και Γεωργιάδη». Ο πολυτάλαντος Υπουργός  δεν καλύπτεται από το αντικείμενο της Ναυτιλίας και ήδη ασχολείται και με τη νησιωτική πολιτική:


«Έχω σκοπό να γυρίσω τις επόμενες ημέρες όλα τα νησιά από το Καστελόριζο μέχρι τη Γαύδο“, είπε και ελάλησε: “θα προσπαθήσω να λύσω από ένα πρόβλημα σε κάθε νησί”.


Μετά τη δήλωση, έπιασαν έντεκα μποφόρ και αποκλείστηκαν όλα τα νησιά…


Αν από το Καστελόριζο βάλεις πλώρη για Γαύδο, συναντάς μόνο τη Χρυσή νότια της Ιεράπετρας, το γνωστό και ως Γαϊδουρονήσι. Μια ταβέρνα έχει και κάτι περίεργους, μόνο πνευματικές αναζητήσεις έχουν. Το Καστελόριζο θέλει να διώξει τη ρετσινιά του ΓΑΠ και στη Γαύδο θέλουν να αλλάξουν τον χαρακτηρισμό «το νοτιότερο άκρο της Ευρώπης» με το βορειότερο της Αφρικής…




Αφού πήρε ο Άδωνις Υπουργείο, η Σκάρλετ εκδηλώθηκε (παπαράτσι Balafara Hunter)
Ας μη σταθούμε όμως εκεί. Πρόκειται για λεκτικό σφάλμα λόγω αυξημένου αισθήματος ευθύνης του Υπουργού και προκειμένου να συμβάλουμε στο έργο του  παραθέτουμε ενδεικτικά κάποια αιτήματα των νησιωτικών περιοχών:


Στη Λήμνο θέλουν τουρίστριες, στη Μύκονο άλλον ένα πελεκάνο κάβα, στη Σαντορίνη εξέδρες τύπου Μαρακανά για να βλέπουν το ηλιοβασίλεμα, τα Ίμια θέλουν να μάθουν που ανήκουν, η Ρω ψάχνει κυρά, η Τήνος θαύμα και η Αμοργός έλατα. Η Δήλος αναζητά την αρχαία της αίγλη, οι Παριανοί θέλουν να φύγουν από την Αθηναϊκή συμμαχία και μαζί με τη Νάξο συστήσουν το ανεξάρτητο κράτος της «Παροναξίας». Η Κέρκυρα θέλει να απαλλαγεί από τον έλεγχο της μητρόπολης-Κορίνθου, οι Παξοί θέλουν χιονοδρομικό κέντρο και η Ιθάκη να μην την πρήζουν άλλο με τον Καβάφη.


Τα Κύθηρα θέλουν κάποιος επιτέλους να τα βρει, η Δοκός θέλει κατσίκια, η Σύρος νέους εφοπλιστές και η Σαμοθράκη όργια. Στη Λέσβο καλύτερα να μην πάει και στη Χίο έχει μόνο να ολοκληρώσει την καταστροφή.


Του επισημαίνουμε μόνο την ιδιάζουσα περίπτωση της Τήλου και τις εξορύξεις της Μήλου που ίσως του φάνε μία μέρα παραπάνω.


Αφού σαρώσει όλη τη νησιωτική Ελλάδα, μπορεί να ασχοληθεί και με τα αυθαίρετα στο Λαγονήσι, τα χάμστερ στο Ποντικονήσι και με την υπό ανέγερση παραλία στο Καρπενήσι.


Στο τέλος της εκπληκτικής του πορείας στο Υπερυπουργείο της Δραπετσώνας, στον κατάλογο  των ελληνικών νησιών θα έχει προστεθεί η Ίμβρος, η Τένεδος, η Ίμπιζα και η Ιρλανδία.


Τότε ο Καρατζαφέρης ως λογικός άνθρωπος θα του παραδώσει τα κλειδιά του κόμματος, σε πανηγυρική τελετή στα θερινά ανάκτορα  Τατοΐου.


Άμεση συνέπεια θα είναι να αλλάξει το πολίτευμα της χώρας σε κληρονομική μοναρχία. Έτσι θα ξεκινήσει η ένδοξη αυτοκρατορική περίοδος των Αδωνιδών στη χώρα…
http://www.antinews.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια