Κι άλλο ρεπορτάζ-πατάτα από ΤΟ ΒΗΜΑ με "τα φλερτ του Αντώνη Σαμαρά"


"Τα φλερτ του Αντώνη Σαµαρά 
Στο σπίτι της στο Παλαιό Ψυχικό η πάντα γοητευτική Μυρτώ Παράσχηδιοργάνωσε φιλανθρωπικό bazaar. Γόνος µιας από τις πλέον ισχυρές οικογένειες του old money, η Μυρτώ παραµένει πάντα low profile. Λίγοι γνωρίζουν ότι η κόρη του µεγαλοκατασκευαστή Ιωνα Παράσχη και της Πόπης Κωνσταντοπούλου ήταν ο µεγάλος νεανικός έρωτας του Αντώνη Σαµαρά. Ο δεσµός ..
δηµιουργήθηκε την εποχή που ήταν και οι δύο µαθητές του Κολλεγίου. Την τελευταία όµως χρονιά ο νυν πρόεδρος της Ν∆ έδειξε έντονο ενδιαφέρον για µια άλλη συµµαθήτριά του. Τη φλερτάριζε επίµονα και έκανε κόπο να την «κερδίσει». Η νεαρά έκανε θραύση όταν εµφανιζόταν µε µπικίνι στην τότε glamorous παραλία των «Αστεριών» της Γλυφάδας. Και αυτή δεν ήταν άλλη από την πρώην υπουργό Λούκα Κατσέλη. Το φλερτ διήρκεσε λίγο... Ο Anthony αργότερα τα έφτιαξε πάλι µε τη Μυρτώ, έφυγαν και οι δύο για να σπουδάσουν σε πανεπιστήµια των ΗΠΑ, τίποτε όµως δεν ήταν όπως πριν."
γράφει το

Ο Σαμαράς γεννήθηκε το 1951 και η Μυρτώ Παράσχη και Λούκα Κατσέλη το 1952. Ο Σαμαράς αποφοίτησε από το κολέγιο Αθηνών, το 1969. 
Μέχρι το 1977 το Κολέγιο ήταν αμιγώς αρρένων !
Πώς λοιπόν ήταν η Κατσέλη, συμμαθητρια του Σαμαρά;

Η αλήθεια -για όσους ενδιαφέρονται- είναι ότι όλοι οι παραπάνω γνωρίστηκαν στην Αμερική. Στη Μασσαχουσέτη, όπου ο Α.Σαμαράς σπούδαζε στο Amherst college (όπως και ο Γ.Παπανδρέου), ενώ η Λούκα Κατσέλη και η Μυρτώ Παράσχη στο γειτονικό Smith College του Northampton (που ήταν μόνο θηλέων).

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια