Είστε εντελώς διεστραμμένοι !


Είναι πλέον σίγουρο. Είμαστε λαός για δέσιμο, και δεν υπάρχει καμιά τύχη όσα μας κυβερνούν απίστευτοι πολιτικοί. Μοιάζουμε περισσότερο με μια χώρα… κλινική περίπτωση που χρειάζεται επειγόντως ένα τεράστιο… Δαφνί.
Αν ισχύει η πληροφορία που κυκλοφορεί τελευταία, τότε  ούτε ο ψυχίατρος δε μας σώζει....

Πληροφορίες, λοιπόν από την αγορά αλλά και από κρατικούς αξιωματούχους, αναφέρουν ότι η κυβέρνηση σκέπτεται να προχωρήσει σε συμφωνία με τις τράπεζες ώστε αυτές να χορηγούν χαμηλότοκα δάνεια με εγγύηση του δημοσίου σε όσους φορολογούμενους δεν έχουν να πληρώσουν τους φόρους τους!!!
Τι λέει, λοιπόν αυτό το φοβερό μυαλό που έκανε την εισήγηση αυτή. Ότι όσοι δεν μπορούν να καταβάλουν τους φόρους που βάζει τον έναν πάνω στον άλλο η κυβέρνηση αυτή θα εγγυάται ώστε να πάρουν οι πολίτες δάνεια για να πληρώσουν τα χαράτσια.
Αν για παράδειγμα κάποιος δεν έχει να πληρώσει την έκτακτη εισφορά, το φόρο εισοδήματος, το χαράτσι στα ακίνητα, το ΕΤΑΚ του 2009, τον ΦΑΠ του 2010, τα πρόστιμα για τους ημιυπαίθριους και τα αυθαίρετα, τα τέλη κυκλοφορίας κι ότι άλλο σκαρφιστεί το υπουργείο Οικονομικών, ας μην ανησυχεί. Θα πάει στην τράπεζα και θα πάρει δάνειο.
Φοβερή ιδέα. Προκειμένου να μη χάσει το κράτος έσοδα θα στείλει τους πολίτες στα γκισέ να πληρώσουν και επιτόκιο δανεισμού ώστε να πληρώσουν τους φόρους.
Δεν υπάρχει αυτό που ζούμε.
antinews.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια