Μας δούλεψε όλους ακόμα μια φορά ο Παπανδρέου.

Αφου ο Γιώργος βλέπει ότι απέναντί του έχει έναν λαό μακάκα που δεν καταλαβαίνει τίποτα και μια αντιπολίτευση που την αγοράζει και την πουλάει όποτε θέλει δεν πάει πουθενά. Γιαυτό σας λέω ξεχάστε τις εκλογές για.... τουλάχιστον ενα χρόνο και μην κάνετε όνειρα. Αυτό το κόμμα έχει κάνει διατριβή στην εξουσία και θα έπρεπε να διδάσκετε στο πανεπιστήμιο. Οι άνθρωποι κάνουν ότι γουστάρουν και δεν δίνουν λογαριασμό σε κανέναν. Δείτε την δήλωση του Κουτρουμάνη, (που του πληρώνουμε το parking του αυτοκινήτου του), και θα καταλάβετε γιατί τα λέω αυτά.... "Αν δεν ευοδωθούν οι προσπάθειες για κυβέρνηση συνεργασίας, δεν υπάρχει θέμα παραίτησης του Γιώργου Παπανδρέου".
Με αυτή την φράση, ο υπουργός Εργασίας Γιώργος Κουτρουμάνης επιβεβαίωσε όλα όσα λέμε από την πρώτη στιγμή που ανακοινώθηκαν οι προσπάθειες του Γ. Παπανδρέου να σχηματίσει κυβέρνησης συνεργασίας.

Λέγεται επίσης ότι αυτή η φράση του κ. Κουτρουμάνη κρύβει από πίσω και τουλα΄χιστον άλλα 6 μέλη του υπουργικού συμβουλίου.

Ο Γ. Κουτρουμάνης δεν ήταν κατηγορηματικά αντίθετος σε ένα σχήμα μεταξύ ΠΑΣΟΚ και «μικρότερων κομμάτων», και έκανε σαφές πως δεν μπορούν να υπάρξουν εκλογές πριν περάσουν έξι μήνες.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια