Ύπουλο παιχνίδι για νέο κόμμα μουσουλμάνων


Σε πλήρη εξέλιξη φαίνεται ότι είναι τα σκοτεινά σχέδια της Αγκυρας στη Θράκη, επιχειρώντας να εκμεταλλευτεί τα οικονομικά και πολιτικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η χώρα μας. Ελάχιστες ημέρες μετά την άρνηση του μουσουλμάνου βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Ξάνθης και γνωστού ανθέλληνα Τσετίν Μάντατζη να παρέχει ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση Λουκά Παπαδήμου, λόγω της συμμετοχής σε αυτήν στελεχών του ΛΑΟΣ, που, όπως αποκάλυψε η «δημοκρατία», βρισκόταν σε συνεννόηση με το τουρκικό κατεστημένο, ηχηρή παρέμβαση στα εσωτερικά της χώρας μας επιχειρεί με ανακοίνωσή της η αυτοαποκαλούμενη «Τουρκική Μειονοτική Κίνηση για Ανθρώπινα και Μειονοτικά Δικαιώματα».

Ειδικότερα, στην προκλητική της ανακοίνωση, η «Κίνηση» φτάνει στο σημείο να κάνει υποδείξεις για τον σχηματισμό της κυβέρνησης. Δεν στέκεται μάλιστα μόνο στον ΛΑΟΣ, αλλά και στον πρόεδρο της Ν.Δ. Αντώνη Σαμαρά!

«Η “Τουρκική Μειονοτική Κίνηση για Ανθρώπινα και Μειονοτικά Δικαιώματα”, ενώνοντας τη φωνή της με όλους τους εγχώριους και διεθνείς υπερασπιστές των ανθρωπίνων δικαιωμάτων που εξέφρασαν την ανησυχία τους για τις πρόσφατες πολιτικές εξελίξεις στην Ελλάδα, καταγγέλλει τη συμμετοχή στη νέα κυβέρνηση Λουκά Παπαδήμου του εθνικιστικού κόμματος ΛΑΟΣ, που έχει δικαίως επικριθεί για την ξενοφοβική του στάση ακόμη και από την πρόσφατη έκθεση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής ενάντια στον Ρατσισμό και στη Μισαλλοδοξία, (ECRI), αλλά και της Ν.Δ. του Αντώνη Σαμαρά, που έχει εκφραστεί κατά το παρελθόν με σκληρό τρόπο ενάντια σε πάγιες θέσεις και διεκδικήσεις δικαιωμάτων της μειονότητας της Θράκης» αναφέρει με προκλητικό τρόπο στην ανακοίνωσή της, ξεκάθαρο δείγμα παρέμβασης στα πολιτικά δρώμενα της χώρας.

Επιπλέον, χαιρετίζει «τη θαρραλέα στάση του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Τσετίν Μάντατζη, που έθεσε τα ιδεώδη του αντιεθνικισμού και της προάσπισης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων πάνω από το στενό κομματικό συμφέρον και αρνήθηκε να δώσει ψήφο εμπιστοσύνης σε κυβέρνηση που περιλαμβάνει στους κόλπους της μισαλλόδοξους πολιτικούς». Η συγκεκριμένη ανακοίνωση αποκαλύπτει ξεκάθαρα τα σχέδια της Αγκυρας ακόμη και για δημιουργία κόμματος, το οποίο θα επιχειρήσει να μπει αυτόνομο στην ελληνική Βουλή, για να δημιουργήσει περισσότερα προβλήματα στη χώρα μας.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια