H Δημοκρατική ευαισθησία της αστυνομίας έφτασε να χτυπήσουν μέχρι και τον ''Λουκάνικο'' ....


σ. zouzouni. Βλέπουμε στην φώτο ένα ανθρωπόμορφο τέρας να χτυπά ένα ανυπεράσπιστο ζώο. Εδώ όπως βλέπουμε πρόκειται περί ανθρωποειδούς που δεν έχει την λογική να σκεφτεί τι κάνει, πρόκειται περί ενός αποτυχημένου ''ανθρώπου'' που βγάζει την δύναμη του στο συμπαθές τετράποδο. Σίγουρα αυτός που σηκώνει το πόδι χρήζει....
ιατρικής βοήθειας ίσως ψυχιατρικής υποστήριξης γιατί σίγουρα τα ψυχολογικά προβλήματα που έχει είναι μεγάλα. Αν πάλι όμως είναι τελείως καλά, οφείλει ο προιστάμενος του να τον διώξει αμέσως και να τον περάσει πειθαρχικό. ίσως όμως ο προιστάμενος του να μην έχει ανεπτυγμένες τις δημοκρατικές του ευαισθησίες όπως ο αρχηγός του που όπως όλοι ξέρουμε ήταν και πρόεδρος της ΕΦΕΕ σε δύσκολες για τόπο περιόδους. Βέβαια τις δημοκρατικές ευαισθησίες του προ πο τις είδαμε τον Ιούνιο στο Σύνταγμα σε όλο τους το μεγαλείο. Και για να σοβαρευτούμε λιγάκι, αυτό το γουρούνι που βλέπουμε στην φώτο να χτυπάει το σκυλάκι, πρέπει να τον διώξετε αμέσως τώρα.
Ανεξέλεγκτη αποδείχτηκε η χρήση βίας των δυνάμεων της αστυνομίας χτες Τετάρτη κατά την πανελλαδική πανεργατική πορεία της ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ στο Σύνταγμα, καθώς εκτός από απλούς πολίτες, δημοσιογράφους και φωτορεπόρτερ και ο διάσημος πλέον σκύλος των διαδηλώσεων "Λουκάνικος" έπεσε θύμα σφοδρής επίθεσης των ΜΑΤ.
Όπως φαίνεται καθαρά στη φωτογραφία που διέρρευσε στο διαδίκτυο λίγες ώρες μετά το τέλος των διαδηλώσεων και αναρτήθηκε στην προσωπική ιστοσελίδα του σκύλου στο facebook,  ο "Λουκάνικος" δέχεται ένα ύπουλο χτύπημα από άνδρα που είναι επιφορτισμένος με την τήρηση της τάξης και την αποφυγή εκτεταμένων επεισοδίων.
Είναι αξιοσημείωτο, ότι ο συγκεκριμένος σκύλος, έχει δηλώσει "παρών" σε όλες τις διαδηλώσεις των τελευταίων ετών στο κέντρο της πρωτεύουσας.
Πρόσφατα μάλιστα ο Λουκ, ο διάδοχος του αγαπητού Κανέλλου, αποτέλεσε τον πρωταγωνιστή στις συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας των Αγανακτισμένων.
Η "δράση" του έχει πλέον ξεπεράσει τα σύνορα της χώρας μας, αφού μέχρι και το BBC έκανε προς τιμήν του λαγωνικού που μυρίζεται τις κινητοποιήσεις,εκτενές αφιέρωμα.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια