Ο καιρός του τριήμερου.

Αν και την Πέμπτη προβλέπεται γενικά καλός καιρός, από την Παρασκευή οι καιρικές συνθήκες μεταβάλλονται και αναμένονται τοπικές νεφώσεις, βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Οι άνεμοι στα πελάγη θα φτάνουν τοπικά τα 6 με 7 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο την Πέμπτη και από την Παρασκευή πτώση....



Πέμπτη 06/10/2011



Καιρός

02
Αίθριος προβλέπεται ο καιρός σε γενικές γραμμές, με εξαίρεση τα νότια και τα δυτικά, ενώ στην Κρήτη θα υπάρχει πιθανότητα για πρόσκαιρες βροχές.



Άνεμοι

n
Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ, ενώ τοπικά στο Αιγαίο θα φτάνουν τα 5 μποφόρ.


Θερμοκρασία

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο κυρίως στα ανατολικά.


Παρασκευή 07/10/2011




Καιρός

05
Νεφώσεις, παροδικά αυξημένες, προβλέπονται στα δυτικά, με τοπικές βροχές και από το απόγευμα σποραδικές καταιγίδες. Στις υπόλοιπες περιοχές αρχικά αναμένεται αίθριος καιρός και από το μεσημέρι τοπικές νεφώσεις με σποραδικές βροχές το βράδυ στα νότια.


Άνεμοι

sw
Οι άνεμοι θα είναι δυτικοί νοτιοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ και βαθμιαία στα πελάγη τοπικά θα φτάνουν τοπικά τα 6 με 7 μποφόρ.


Θερμοκρασία

Η θερμοκρασία θα σημειώσει στα δυτικά μικρή πτώση, ενώ στις υπόλοιπες περιοχές δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.


Σάββατο 08/10/2011




Καιρός

06
Νεφώσεις με τοπικές βροχές προβλέπονται στα δυτικά, τα νότια και το ανατολικό Αιγαίο, που βαθμιαία θα ενταθούν και θα εκδηλωθούν καταιγίδες, οι οποίες στα δυτικά θα είναι κατά τόπους έντονες. Στις υπόλοιπες περιοχές θα έχουμε λίγες νεφώσεις που σιγά- σιγά θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και στα βόρεια σποραδικές καταιγίδες.

Άνεμοι

nw
Οι άνεμοι στα δυτικά θα είναι δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ και πρόσκαιρα στο Ιόνιο θα φτάνουν τα 6 μποφόρ


Θερμοκρασία

Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση κυρίως στα βόρεια.


deltiokairou.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια