Σήμερα η κηδεία του άτυχου διαδηλωτή «Τελευταίο αντίο» στον Δημήτρη Κοτζαρίδη

Το τελευταίο αντίo θα πουν σήμερα φίλοι, γνωστοί και σύντροφοι του άτυχου 53χρονου διαδηλωτή, Δημήτρη Κοτζαρίδη, που έχασε τη ζωή του την Πέμπτη την ώρα των επεισοδίων στο κέντρο της Αθήνας.
Η κηδεία του 53χρονου οικοδόμου θα πραγματοποιηθεί στις 12:00 το μεσημέρι στο νεκροταφείο Βύρωνα.
Ο άτυχος Δημήτρης ήρθε στην Αθήνα από την Κομοτηνή όπου....
γεννήθηκε πριν κλείσει τα 20 του χρόνια. Παντρεύτηκε και έκανε δυο παιδιά.

Άνθρωπος μεροκαματιάρης, δούλευε σε οικοδομές, ενώ ήταν και γόνος οικογένειας κομμουνιστών, σύμφωνα με την εφημερίδα “Ριζοσπάστης”. Το 1980 οργανώθηκε στο συνδικάτο οικοδόμων του ΚΚΕ.

«Σήμερα, στις 12.30 το μεσημέρι, στο νεκροταφείο του Βύρωνα, η εργατική τάξη αποχαιρετά τον νεκρό της, τον συνδικαλιστή οικοδόμο Γραμματέα του Παραρτήματος του Συνδικάτου Οικοδόμων στο Βύρωνα, συνδικαλιστή του ΠΑΜΕ Δημήτρη Κοτζαρίδη.


Ο Δ. Κοτζαρίδης βρήκε τραγικό θάνατο μετά τη δολοφονική επίθεση ομάδων του παρακράτους και την αποπνικτική ατμόσφαιρα που δημιούργησαν, εξαιτίας της χρήσης πυροσβεστήρων και της ρίψης καπνογόνων. Αποχαιρετούμε έναν αγωνιστή, που έδινε καθημερινά όρθιος, με αξιοπρέπεια και δύναμη τις καθημερινές μικρές και μεγάλες μάχες», αναφέρει σε ανακοίνωση της η Γραμματεία Αττικής του ΠΑΜΕ και απευθύνει κάλεσμα μαζικής συμμετοχής στην κηδεία.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια