Αληθινή η φωτογραφία του ματατζή που κλοτσάει τον Λουκάνικο...

Αυτόπτες μάρτυρες στα επεισόδια της περασμένης Τετάρτης προσπάθησαν να πουν, όσα δεν περιγράφονται με λέξεις γύρω από την επίθεση κατά του Λουκάνικου. 

Τέλος στις αμφιβολίες σχετικά με το αν δέχτηκε επίθεση ή όχι ο διάσημος σκύλος των διαδηλώσεων "Λουκάνικος" κατά την πανεργατική απεργία της ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ την Τετάρτη στις 5 Οκτωβρίου βάζει σχετικό βίντεο που διέρρευσε στο διαδίκτυο.
Στο εν λόγω....
βίντεο-ντοκουμέντο αποδεικνύεται η αθωότητα του σκυλιού, ενώ όπως υποστηρίζουν "φίλοι και οπαδοί" του σκύλου στην προσωπική του ιστοσελίδα στο fb, "δεν είχε ποτέ δικαιώματα, για προκαλέσει την αντίδραση, αλλά και το ξέσπασμα της μανίας των αστυνομικών δυνάμεων".
Το βίντεο έστειλαν αγανακτισμένοι αυτόπτες μάρτυρες στην ιστοσελίδαzoosos.grκαθώς οι αντιδράσεις είχαν αρχίσει να πληθαίνουν για την αυθεντικότητα της φωτογραφίας που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο μετά το τέλος των σφοδρών επιθέσεων κατά των απλών πολιτών στην απεργία της 5ης Οκτωβρίου.
Οι αποδείξεις μιλούν από μόνες τους και δείχνουν ότι και σε αυτή τη διαδήλωση άνδρας των ΜΑΤ κλώτσησε το άτυχο τετράποδο, σε μία προσπάθεια (μάλλον) εκτόνωσης των νεύρων του.
news 247

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια