Ξαναχτυπά ο Καρτάλης! τι λεβεντιά..τι σθένος! Τέρμα το δούλεμα κωστάκη! Θα σε δούμε στην ψηφοφορία!


Υγιές φαινόμενο χαρακτήρισε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Κώστας Καρτάλης μια ενδεχόμενη καταψήφιση σήμερα κάποιου από τα επίμαχα άρθρα του πολυνομοσχεδίου, μιλώντας...
στον ραδιοφωνικό σταθμό «Βήμα 99,5».
«Επιτέλους μήπως πρέπει να αλλάξουμε την άποψη μας και να είμαστε ανεκτικοί και σε διαφορετική άποψη, χωρίς να ξεκινούν....
τα καταστροφικά σενάρια ότι όποιος καταψηφίσει θα διαγραφεί,όποιος καταψηφίσει φέρνει τη χώρα στο γκρεμό;» διερωτήθηκε. Όπως πρόσθεσε, «διαφοροποίηση επί των άρθρων, κατά την άποψη μου, είναι στοιχείο της δημοκρατίας και είναι υγιές να υπάρχει τη στιγμή που κάθε βουλευτής αποφασίζει κατά συνείδηση να ψηφίσει».
Για τη δική του στάση στην ψηφοφορία επί των άρθρων διευκρίνισε πάντως: «Δεν προαναγγέλλω κάτι. Δεν ξέρω τι θα κάνουν οι συνάδελφοι αλλά ότι και να αποφασίσει ο κάθε συνάδελφος είναι απολύτως σεβαστό».
Ο κ. Καρτάλης διατύπωσε αιχμές και για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες νομοθετεί η Βουλή.«Δυστυχώς νομοθετούμε ή υλοποιούμε ή σχεδιάζουμε τα νομοσχέδια λαχανιασμένοι. Όταν είσαι λαχανιασμένος δεν καταφέρνεις να κάνεις τη σωστή κίνηση. Το αύριο το χτίζεις με τις ενέργειες του σήμερα. Αν και το αύριο το χτίσεις με οριζόντια μέτρα δεν πρόκειται ποτέ να βγεις από αυτό τον απίστευτο κυκεώνα τον οποίο έχουμε βρει» τόνισε.
Υποστήριξε ακόμα ότι «θα χρειαστούμε δέκα γερά χρόνια για να σταθούμε στα πόδια μας» και ότι αυτό απαιτεί έναν συγκεκριμένο προγραμματισμό. «Παίρνουμε σήμερα αποφάσεις που επηρεάζουν τη χώρα την επόμενη εικοσαετία» κατέληξε για το ίδιο θέμα ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια