Έγκυος γυναίκα στο Γαλάτσι έπεσε σε ενέδρα θανάτου....


Λίγο μετά τις 21:00 δύο ένοπλοι μοτοσικλετιστές έσπειραν τον τρόμο στην Βεΐκου, έναν πολυσύχναστο δρόμο του Γαλατσίου, όταν άρχισαν να πυροβολούν με πρωτοφανή μανία ένα αυτοκίνητο.

Μέσα στο αυτοκίνητο τύπου Smart βρισκόταν η 30χρονη γυναίκα, η οποία από....
τις σφαίρες έπεσε σοβαρά τραυματισμένη και μέχρι αυτή την ώρα δίνει μάχη να κρατηθεί στη ζωή στο νοσοκομείο ΚΑΤ, όπου έχει μεταφερθεί. Πληροφορίες αναφέρουν ότι η γυναίκα βρίσκεται σε κατάσταση προχωρημένης εγκυμοσύνης.

Αμέσως μετά οι δράστες εξαφανίστηκαν αναπτύσσοντας μεγάλη ταχύτητα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του NewsIt, η αστυνομία εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο να πρόκειται για ξεκαθάρισμα λογαριασμών μιας και η γυναίκα έχει κατηγορηθεί για διάφορα ποινικά αδικήματα κατά το παρελθόν.

Μάλιστα, αξιωματικοί της αστυνομίας υποστηρίζουν ότι η γυναίκα κατά το παρελθόν έχει κατηγορηθεί για ληστείες μαζί με τον σύντροφό της, ο οποίος είναι νονός της νύχτας. Οι πληροφορίες αναφέρουν δύο προσαγωγές υπόπτων μοτοσικλετιστών στην ευρύτερη περιοχή.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η τραυματισμένη γυναίκα είχε ανακριθεί από την αστυνομία τον Μάιο του 2009 για τη δολοφονία της Μαρίας Καυχιέρη έξω από ένα ζαχαροπλαστείο στον Πειραιά. Η Μαρία Καφιέρη ήταν σύζυγος του γνωστού νονού της νύχτας  Γιώργου Αυτιά που έχει δολοφονηθεί νωρίτερα αλλά οι πληροφορίες ανέφεραν τότε ότι είχε εξωσυζυγική σχέση με τον άντρα του τωρινού θύματος. 


newsit.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια