Όταν ηρεμήσει θα παραδοθεί ο "αγαπούλας"


Δεν έχει εισαχθεί τίτλος«Ο κ. Ψωμιάδης αισθάνεται ότι χρειάζεται χρόνο, προτίθεται να εμφανιστεί στις αρχές όταν θα νιώθει ασφαλής και σε ό,τι έχει να κάνει με το κομμάτι της διαπόμπευσής του. Θέλει να ηρεμήσει, καθώς....
εκτιμά ότι αδικείται κατάφορα και έχει καταστρατηγηθεί το τεκμήριο της αθωότητας». Με αυτά τα λόγια ο δικηγόρος του Μάκη Ψωμιάδη, Χρήστος Στάθης, σκιαγραφεί τις προθέσεις και την κατάσταση που βρίσκεται ο πελάτης του.
Σχεδόν δυο εβδομάδες μετά την απόφαση του δικαστικού συμβουλίου για προφυλάκιση του πρώην μεγαλοπαράγοντα της ΠΑΕ Καβάλας, ο Μάκαρος παραμένει άφαντος. Κανείς δεν ξέρει πού βρίσκεται, αν κυκλοφορεί μεταμφιεσμένος ή την έχει κοπανήσει στο εξωτερικό. Η εικόνα του δίμετρου Ψωμιάδη δύσκολα περνάει απαρατήρητη, ενώ η φυσιογνωμία του είναι χαρακτηριστική, στοιχεία που δυσκολεύουν τις κινήσεις του.
Τα τηλέφωνα και η παρακολούθηση
Μπορεί αξιωματικοί της Αστυνομίας και ειδικά της Αντιτρομοκρατικής να υποστηρίζουν πως δεν ασχολήθηκαν με τον Μάκαρο από τη στιγμή που τον παρέδωσαν στις δικαστικές αρχές και πως δεν πρόκειται να ξανασχοληθούν, λέγοντας χαρακτηριστικά «ας πάνε οι δικαστές να τον συλλάβουν», ωστόσο η αλήθεια είναι διαφορετική.
Από τις αρχές του μήνα προσπαθούν και πάλι να βρουν τα ίχνη του καταζητούμενου. Με την παλιά συνταγή που τους έφερε τον Μάκη Ψωμιάδη στο… πιάτο, δηλαδή τον εντοπισμό και την παρακολούθηση των τηλεφώνων του, οι αστυνομικοί προσπαθούν να βρουν την άκρη του νήματος. Μέχρι στιγμής οι πληροφορίες λένε πως βρίσκεται εντός της χώρας, χωρίς όμως να υπάρχουν περισσότερα διαθέσιμα στοιχεία.
Απόλυτα έγκυρη πηγή αναφέρει πως περιμένουν μια λάθος κίνηση του Μάκαρου για να τον εντοπίσουν. Πιστεύουν πως δεν είχε σχεδιάσει τη διαφυγή του και πως κάπου έχει λουφάξει μέχρι να δει τι θα κάνει.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια