Φωτογραφίες-Σοκ:Η συντριβή του P-51 καρέ-καρέ! (Δείτε βίντεο)

Απίστευτες φωτογρφίες από τη τραγωδία στην αεροπορική επίδειξη στο Ρίνο της Νεβάδα.Φωτογράφος "έπιασε" τη στιγμή που το P-51, "καρφώνεται πάνω στους θεατές!
το οποίο συμμετείχε σε αεροπορική επίδειξη κοντά σε εξέδρα όπου βρίσκονταν θεατές, σύμφωνα με εγχώρια ΜΜΕ. Το P-51 Μustang συνετρίβη κάτω από συνθήκες που δεν έχουν διευκρινιστεί κατά τη διάρκεια εθνικής διοργάνωσης. 

Τουλάχιστον τρεις άνθρωποι....
είναι νεκροί, σύμφωνα με το BBC, όμως ο απολογισμός των θυμάτων αναμένεται να αυξηθεί· ήδη ορισμένα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης κάνουν λόγο για 12 νεκρούς και 75 τραυματίες. Σύμφωνα με τον τοπικό Τύπο οι τραυματίες είναι τουλάχιστον 60, εκ των οποίων 30 βρίσκονται σε κρίσιμη κατάσταση, μετά το δυστύχημα.

«Είναι σαν σφαγή, σαν να έπεσε βόμβα», ανέφερε ένας αυτόπτης μάρτυρας, ο Τζέραλντ Λεντ, τον οποίο επικαλέστηκε η εφημερίδα Reno Gazette Journal.

Ένα βίντεο του δυστυχήματος που μετέδωσαν αμερικανικά τηλεοπτικά δίκτυα και αναρτήθηκε στο Διαδίκτυο απεικονίζει το αεροπλάνο -- ένα Mustang P-51 του Δεύτερου Παγκοσμίου Πολέμου -- να πέφτει πολύ κοντά σε μια εξέδρα θεατών μετά από έναν ελιγμό προς το έδαφος. Είναι παρ’ όλα αυτά δύσκολο να διακρίνει κανείς αν έπεσε απευθείας πάνω στο πλήθος ή σε μικρή απόσταση από αυτό.

Ο εκπρόσωπος της εταιρίας που διοργάνωνε την επίδειξη των παλαιών αεροσκαφών δήλωσε ότι δεν είναι ακόμα γνωστό το γιατί ο πιλότος έχασε τον έλεγχο του Μάστανγκ και συνετρίβη.




onalert.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια