Πού κρύβεται ο Καραμανλής; Γιατί δεν μιλάει o άχρηστος ;



Ο Κώστας Καραμανλής αποχώρησε από τον πολιτικό βίο της μάταιης τούτης χώρας στις 4 Οκτωβρίου 2009. Μια βδομάδα αργότερα ξεκινούσε η διάθεση πετρελαίου θέρμανσης το οποίο ο τεμπέλης, χοντρός, κουρασμένος, ανίκανος, ακαταλληλος πρωθυπουργός, που έπαιζε όλη μέρα Play station και η γυναίκα του έπινε φραπέδες στο Λαϊκό (και ήταν και μαυρισμένη (!!!!))....



άφησε το πετρέλαιο θέρμανσης στα 54 λεπτά, ο αλήτης! Ο λαϊκιστής! Ο ξεφτίλας ο δεξιός !



Μετά ήρθε ευτυχώς, ο Γιωργάκης, το παιδί του λαού, το πουλέν μας, το αγόρι μας, ο δικός μας άνθρωπος και έβαλε τα πράγματα σε μια τάξη:
σύμφωνα με όσα ακούγονται θα εξισωθεί η τιμή του πετρελαίου θέρμανσης με αυτό της κίνησης κι έτσι φέτος (σε 20 μέρες δηλαδή), θα το αγοράζουμε 1,45 ευρώ.

Έτσι θέλουμε!
Μπράβο Γιώργο, βάλε τάξη στη χώρα, σοσιαλισταρά μου !
Ουφφφφφφ, επιτέλους ξεφορτωθήκαμε τον κουρασμένο και φέραμε τον ακούραστο ηγέτη μας, που μας φροντίζει σοσιαλιστικά. Θα πληρώσουμε έτσι 2.900 ευρώ το γέμισμα στο καζάνι αντί για 1.080 που πληρώναμε με τον άχρηστο τεμπέλη Καραμανλή, που δεν βγαίνει να απολογηθεί. Μούγκα ο κουρασμένος! Τσίπα δεν έχει επάνω του. Βούλιαξε το κράτος ο αλήτης, αφήνοντας το πετρέλαιο για τον φτωχό κοσμάκη στα 54 λεπτά. Και κρύβεται σήμερα, ο ανεύθυνος !
Έπρεπε να έρθει ο σοσιαλιστής, να βάλει τα πράγματα σε τάξη!!!
Γιώργο γερά, πάρτους τα λεφτά !

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια