Γιατί ο Ερνέστο έχει ξενερώσει τους οπαδούς του ολυμπιακού ,πoια είναι τα 3 λάθη του?


Ο Ερνέστο Βαλβέρδε απέδειξε τα 2 χρόνια που βρίσκεται στον ολυμπιακό ότι είναι έξυπνος προπονητής σε θέματα τακτικής (ο ολυμπιακός έπαιξε κατά διαστήματα γρήγορο και ελκυστικό ποδόσφαιρο). Oτι έχει αδυναμίες στο να επιλεγεί παίκτες για το ρόστερ με εξαιρέση τον Φουστέρ κ τον Ιμπαγάσα όλα αυτά είναι γνωστά και ο κόσμος του ολυμπιακού τα έχει αποδεχθεί όμως αυτά που έχουν ξενερώσει τον κόσμο είναι 3 άλλα θέματα....

1)ΚΕΦΑΛΑΙΟ  ΝΕΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ(15)
 Ο πρωταθλητής ολυμπιακός πέρσι δεν είχε πολλές αγωνιστικές υποχρεώσεις και πηρέ το πρωτάθλημα σχετικά άνετα παίζοντας πολύ ελκυστικό και γρήγορο ποδόσφαιρο . Σαν απλός φίλαθλος αυτό που καταλαβαίνεις είναι ότι η ομάδα με 3-4 προσθήκες και κρατώντας τον κορμό τον περσινό θα μπορούσε να κάνει τον προγραμματισμό της για την νέα χρονιά και με την επιστροφή κάποιον δανεικών να είναι πανέτοιμοι .Ο Ερνέστο Βαλβέρδε θεώρησε ότι η ομάδα έπρεπε να ενισχυθεί με 15 νέους παίκτες όποτε αυτόματα ακυρώνει την περσινή χρονιά και τις βάσεις που μπήκαν .

2)  ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΕΛΛΗΝΕΣ
  Ένα απτά μεγαλύτερα προβλήματα του κόσμου του ολυμπιακού με τον Ερνέστο είναι ότι Έλληνες παίκτες ηγέτες ξαφνικά μένουν στον πάγκο (Αβραάμ) .στη θέση τους προσπαθεί να χωρέσει παίκτες δανεικούς που οι ομάδες τους προσπαθούσαν να τους ξεφορτωθούν (Μαρκανο-Ορμπαιθ) αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να χαλάει η ομοιογένεια της ομάδας και ξαφνικά εκεί που ο ολυμπιακός είχε 2-3 Έλληνες βασικούς να μην έχει κανένα.

3)ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΚΩΣΤΑΣ ΜΙΤΡΟΓΛΟΥ
 Ο κόσμος του ολυμπιακού αναρωτιέται κάθε αγωνιστική που σκοράρει ο διεθνείς παίκτης , είναι δυνατόν να μην χωράει στο ρόστερ του ολυμπιακού έστω και σαν αλλαγή? Ο Ισπανός όμως μάλλον δεν θέλει να έχει έναν παίκτη που έχει το εύκολο γκολ σαν επιπλέον λύση και είναι και Έλληνας !


Τα 3 σημαντικά λάθη που αναφέραμε δείχνουν ότι ο Ερνέστο Βαλβέρδε πλέον παίζει με την φωτιά . Πρέπει να καταλάβει ότι δεν μπορεί να κάνει τον ολυμπιακό αυτός και ο μανατζέρ του μια μικρομεσαία ισπανική ομάδα που έχει αποτυχημένους ισπανούς παίκτες (απ'τις προηγούμενες ομάδες τους ) και μπορούν να παίρνουν τόσο εύκολα φανέλα βασικού και να μένουν εκτός παίκτες σαν τον Αβραάμ, Τοροσίδη, Φετφατζίδη ουτε να στέλνει δανικούς παίκτες σαν τον Μίτρογλου ,, πρέπει να στηριχτεί στους έλληνες παίκτες που ήδη έχει. Αγωνιστικά ο ολυμπιακός έχει χρόνο να βρει τον δρόμο του γιατί ακόμα είναι νωρίς.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια