«Mπουλούκι ατάκτων σε κατάσταση πανικού η κυβέρνηση» λέει η ΝΔ


Αυτή η κυβέρνηση δεν είναι καν κυβέρνηση, κατέληξε ο κ. Μιχελάκης.
Δριμύτατη επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε ο εκπρόσωπος της ΝΔ Γιάννης Μιχελάκης, κάνοντας λόγο για «μπουλούκι ατάκτων σε κατάσταση πανικού». Έφερε δε σαν χαρακτηριστικά παραδείγματα το χαράτσι στα ακίνητα, τις αποδείξεις και την εργασιακή εφεδρεία.Σχολιάζοντας το κλίμα που υπάρχει στην κυβέρνηση, τόνισε ότι «διαφωνούν, συγκρούονται, αλληλοϋπονομεύονται ενώ οι αντιπρόεδροι αλληλοϋποβλέπονται».
Έφερε ως παράδειγμα τις χθεσινές δηλώσεις του Θεόδωρου Πάγκαλου και τα όσα είπε για το χαράτσι στα ακίνητα. 
«Ο κ. Πάγκαλος ουσιαστικά δήλωσε ότι προσχωρεί στο κίνημα 'δεν πληρώνω'» και προκάλεσε τον κ. Βενιζέλο αν δεν καταβάλλει το χαράτσι στα ακίνητα να τον συλλάβει και να τον πάει φυλακή.

«Ήταν μία σύγκρουση καπετάνιων στο μπουλούκι των ατάκτων, ήταν υποκίνηση ανταρσίας ή ήταν ειρωνεία στους πολίτες που δοκιμάζονται σκληρά;» αναρωτήθηκε.

Μίλησε και για τα όσα έγιναν με τις αποδείξεις που όπως είπε αγγίζουν τα όρια του παραλογισμού και αποκαλύπτουν την έκταση της γονατογραφίας και της έλλειψης σεβασμού στον πολίτη. Άλλα ανακοίνωσε προχθές ο κ. Βενιζέλος άλλα εξήγγειλε χθες το μεσημέρι και εντελώς άλλα τέσσερις ώρες αργότερα.

Κλιμακώνοντας την επίθεση στον κ. Βενιζέλο ανέφερε ότι είναι ο υπουργός που έκανε την συμφωνία φιάσκο με την Φινλανδία: «είναι ο υπουργός που έκανε την μπλόφα φιάσκο με την Τρόικα, είναι ο υπουργός που είπε ψέματα στην Θεσσαλονίκη, είναι ο υπουργός του είπα-ξείπα για το αν μπορούν να χρησιμοποιούνται οι λογαριασμοί της ΔΕΗ σαν φοροεισπρακτικοί μηχανισμοί, είναι ο υπουργός που άλλα λέει για τις αποδείξεις το πρωί και άλλα το βράδυ.»

Έκλεισε λέγοντας ότι αυτή η κυβέρνηση δεν είναι κυβέρνηση.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια