Παιδική χαρά το υπουργείο οικονομικών. Μεγάλη ''πατάτα'' από τον εκπρόσωπο τύπου του Βενιζέλου.

'Οταν υψηλόβαθμοι παράγοντες του υπουργείου οικονομικών δεν μπορούν να συννενοηθούν μεταξύ τους, πως μπορεί κανείς να περιμένει αποτελεσματικούς χειρισμούς σε σοβαρά θέματα;
Ηταν λίγο μετά την λήξη της....
τηλεδιάσκεψης Βενιζέλου με την τρόικα όταν σύμφωνα με δημοσιογράφο της Wall Street Journal έφτασε στα εισερχόμενά του από το ελληνικό υπουργείο Οικονομικών το εξής email:

“ Έκπληξη!!! Η Τηλεδιάσκεψη τέλειωσε πριν λίγο… Θα ακολουθήσει συνοπτική ανακοίνωση σύντομα…”

Εδώ επρόκειτο καθαρά για έλλειψη σοβαρότητας, αφού κανείς δεν κατάλαβε προς τι η χαρά του αποστολέα αφού αποτέλεσμα δεν είχε υπάρξει.

Σήμερα όμως η γκάφα που έγινε απέδειξε το πρόβλημα επικοινωνίας που υπάρχει μέσα στο ίδιο το υπουργείο!

Στα εισερχόμενα των οικονομικών συντακτών έφτασε ένα email το οποίο ενημέρωνε για το sms που μπορούν να στείλουν στην γ.γ. Πληροφοριακών Συστημάτων όσοι εξαιρούνται από το ειδικό τέλος ακινήτων.

Ομως στο συγκεκριμένο Δελτίο Τύπου ακολουθούσε μια 2η σελίδα η οποία έγραφε:

Υπουργέ,
Σχετικά με το δελτίο τύπου του κ. Οικονόμου για το sms που πρέπει να στείλουν όσοι απαλλάσσονται ή δικαιούνται μειωμένης καταβολής του ειδικού τέλους ακινήτων, έστειλα χθες το βράδυ μήνυμα στην κα. Σώκου (γραφείο τύπου αναπλ. Υπουργού) και της ζήτησα να προσθέσει μερικά παραδείγματα, όπως μου είπατε.
Σήμερα το πρωί με πήρε τηλέφωνο ο κ. Οικονόμου και με πολύ έντονο ο ύφος μου είπε ότι με την καθυστέρηση αποστολής του ΔΤ ταλαιπωρούμε τον κόσμο άσκοπα και ότι δεν ανέχεται λογοκρισία κανενός είδους. Τέλος, μου είπε ότι δεν πρόκειται να προσθέσει παραδείγματα και να το κάνουμε εμείς.
Πώς να το χειριστώ?


Αποστολέας ήταν ο εκπρόσωπος Τύπου του υπουργού κ.Βεργίτσης ο οποίος και παραιτήθηκε.
 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια