Αίθριος ο καιρός το Σαββατοκύριακο με μικρή άνοδο της θερμοκρασίας. 
Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός σε όλη την χώρα. Η θερμοκρασία σε μικρή άνοδο στα ανατολικά ενώ στην Μακεδονία μπορεί να υπάρξουν νεφώσεις που θα δώσουν τοπικές βροχές.


Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού.
 


ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ


Περιμένουμε λίγες νεφώσεις που αργότερα θα πυκνώσουν και δεν αποκλείεται να έχουμε κάποιες μπορες στα δυτικά και βόρεια ορεινά, στα βουνά κυρίως. Οι άνεμοι θα έχουν εξασθενήσει και μόνο στο Αιγαίο θα φτάσει ένα βοριαδάκι τα 5 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα παραμείνει στα ίδια επίπεδα, δηλαδή γύρω στους 33 με 34 βαθμούς στα κεντρικά, γύρω στους 32 στη βόρεια Ελλάδα και γύρω στους 32 βαθμούς στα νησιά μας.


Στην ΑΤΤΙΚΗ, αίθριος θα είναι ο καιρός με θερμοκρασίες που θα φτάσουν τους 34 με 35 βαθμούς κελσίου και ένα βοριαδάκι 2 με 3 μποφόρ.


Το καλοκαίρι δηλαδή μετά τα πρωτοβρόχια της Τετάρτης συνεχίζεται.


ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΣΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΗΣ ΔΕΘ


ΣΑΒΒΑΤΟ
Γενικά αίθριος θα είναι ο ουρανός με λίγα σύννεφα στα γύρω ορεινά το μεσημέρι. Οι άνεμοι το πρωί θα είναι βοριάδες μέχρι 2 με 3 μποφορ, το μεσημέρι και μετά θα γυρίσουν ανατολικοί - νοτιονατολικοί 2 με 3 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 22 εώς 30 βαθμούς.


ΚΥΡΙΑΚΗ
Αίθριος θα παραμείνει ο ουρανός με ασθενές βοριαδάκι το πρωί 2 με 3 μποφόρ. Το απόγευμα οι άνεμοι θα γυρίσουν σε νότιους - νοτιοανατολικούς πάλι με την ίδια ένταση, ενώ ο υδράργυρος θα κυμανθεί από 22 εώς 30 βαθμούς.
newsit.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια