Τέλος στο θρίλερ με την απαγωγή κόρης δημάρχου

Στο σπίτι της μπορεί να επιστρέψει η 22χρονη κόρη του δημάρχου Ιωαννίνων. Ώρες αγωνίας από την ημέρα απαγωγής της. Οι γονείς της έδωσαν 43.000 ευρώ και πήραν πίσω την νεαρή. Οι 3 απαγωγείς έπεσαν στα δίχτυα της ΕΛ.ΑΣ

Aίσιο τέλος είχε η υπόθεση απαγωγής 22χρονης κόρης του δημάρχου Ιωαννίνων, σε χωριό της Καστοριάς, μετά....
από επιτυχή και καλά συντονισμένη επιχείρηση της ελληνικής αστυνομίας.
Η νεαρή κοπέλα απελευθερώθηκε από τους απαγωγείς της, αφού πρώτα ωστόσο καταβλήθηκαν τα λύτρα που ζητούσαν. Η υπόθεση συγκλόνισε την τοπική κοινωνία, αλλά και τους συμφοιτητές της 22χρονης που τα ίχνη της αγνοούνταν για 3 ημέρες.
Το χρονικό της απαγωγής
Η υπόθεση ξεκίνησε αργά το βράδυ της Τετάρτης (21-09-2011) στην Καστοριά.
Η άτυχη φοιτήτρια βγήκε για ένα ποτό με φίλη της, όταν ξαφνικά χτύπησε το κινητό της τηλέφωνο. Μια άγνωστη φωνή, την ενημέρωσε ότι είχε κερδίσει ένα κινητό τηλέφωνο τελευταίας τεχνολογίας, το οποίο έπρεπε να παραλάβει η ίδια από εταιρεία courier στην περιοχή.
Η φοιτήτρια ρώτησε αν μπορούσε να πάει να το παραλάβει εκείνη την ώρα και η απάντηση ήταν καταφατική. Ξεκίνησε αμέσως, αλλά από τότε τα ίχνη της χάθηκαν.
Τα λεπτά περνούσαν και η φίλη της άρχισε να ανησυχεί. Κάποια στιγμή αποφάσισε να ειδοποιήσει τον πατέρα της. Πριν εκείνος απευθυνθεί στην αστυνομία, του τηλεφώνησαν οι απαγωγείς. Του είπαν πως η κόρη του βρίσκεται στα χέρια τους και πως για να την ελευθερώσουν πρέπει να εισπράξουν το ιλιγγιώδες ποσό των 4.000.000 ευρώ.
Ο πρώην δήμαρχος Ιωαννίνων τηλεφώνησε αμέσως στην αστυνομία και από εκείνη τη στιγμή άρχισαν οι έρευνες για τον εντοπισμό της νεαρής.
Οι έρευνες έγιναν με απόλυτη μυστικότητα και δεν περιορίστηκαν μόνο στην Καστοριά, αλλά και σε άλλες πόλεις της χώρας, ενώ είχαν ενημερωθεί και οι αλβανικές αρχές για το ενδεχόμενο οι απαγωγείς να έχουν μεταφέρει το θύμα στην γειτονική χώρα.
Γύρω στις 04:00 τα ξημερώματα του Σαββάτου το πρωί ο πατέρας της φοιτήτριας συμφώνησε και παρέδωσε στους δράστες 43.000 ευρώ και έτσι άφησαν ελεύθερη τη νεαρή κοπέλα.
Όμως ύστερα από συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση εντόπισαν τους τρεις δράστες στα Γιάννενα και τους συνέλαβαν έχοντας μάλιστα στην κατοχή τους και τα λεφτά. Πρόκειται για δύο Έλληνες και έναν ομογενή.
Η νεαρή κοπέλα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για προληπτικές εξετάσεις, ενώ εκεί βρίσκονταν και ψυχολόγοι για υποστήριξη. Η νεαρή κοπέλα δεν φέρει τραύματα.
news247

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια