Όργια με παίκτες ριάλιτι στη Μύκονο

Σάλος στη Βρετανία με τους παίκτες του τηλεοπτικού σόου X Factor, που είπαν να ξεσαλώσουν σε ένα ταξίδι τους στην Ελλάδα. Όλα ξεκίνησαν όταν η ελληνικής καταγωγής κριτής Tulisa Contostavlos αποφάσισε να πάρει μαζί της τους διαγωνιζόμενους σε ένα ταξίδι στη Μύκονο για να τους γνωρίσει....
τις ομορφιές της πατρίδας της και να κάνουν εδώ τις πρόβες τους για το δημοφιλές σόου.

Η 23χρονη ωστόσο που πήρε μαζί της 8 μουσικά γκρουπ στο διάσημο ελληνικό νησί, ξεκαθάρισε ότι οι συμμετέχοντες στον διαγωνισμό θα έπρεπε να είναι κόσμιοι κατά την εκδρομή, να αποφεύγουν αλκοόλ και σεξ και να αφοσιωθούν στις πρόβες τους για την επόμενη φάση του παιχνιδιού.

Ωστόσο δύο ημέρες μετά την άφιξή τους στο νησί, η Tulisa πληροφορήθηκε ότι οι τραγουδιστές που πήρε μαζί της αποδείχτηκαν πολύ άτακτοι.

Οι παραγωγοί του σόου ανακάλυψαν ότι δύο κορίτσια από ένα γκρουπ κοιμήθηκαν με δύο αγόρια από ένα άλλο συγκρότημα, ενώ ακόμη δύο άλλοι διαγωνιζόμενοι πήραν μέρος σε ερωτικά παιχνίδια.

Η κριτής έγινε έξαλλη που οι νεαροί και οι νεαρές αντί να κάνουν πρόβες, έκαναν άλλα πράγματα και αποφάσισε να δείξει το πιο σκληρό πρόσωπό της αποβάλλοντάς τους. Μα καλά, κι εκείνη τη Μύκονο διάλεξε για πρόβες;

protothema.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια