Τί θα κάνουν οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ ; Θα ψηφίσουν τα νέα μέτρα;


Ενώπιον ενός ακόμη πολιτικού θρίλερ θέτει η κυβέρνηση τον εαυτό της με την ψήφο που θα ζητήσει από τούς βουλευτές που τη στηρίζουν για μέρος των μέτρων που εξήγγειλε ο κ. Βενιζέλος.
Παρ' ότι αυτά που θα χρειαστεί να εγκρίνει η πλειοψηφία της Βουλής θα είναι ένα πολύ μικρό μέρος όσων ανέφερε....
ο κ Βενιζέλος, αφού τα περισσότερα είναι ήδη ψηφισμένα αλλά η κυβέρνηση δεν τα εφαρμόζει, η ψηφοφορία αναμένεται δραματική.


Οι παλινωδίες και οι καθυστερήσεις των υπουργών στην εφαρμογή των αποκρατικοποιήσεων ή της απελευθέρωσης των κλειστών επαγγελμάτων και η ανάγκη ...επανεξαγγελίας τους για να πεισθεί η τρόικα να μας δώσει την 6η δόση του δανείου, δίνουν ξανά τον τόνο ενός νέου αντικοινωνικού πακέτου. 


Και οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ που τυγχάνουν αποδοκιμασιών σχεδόν σε κάθε εμφάνισή τους θα δυσκολευτούν πολύ να συναινέσουν. Ήδη πολλοί από όσους βρίσκονταν στη Βουλή των ώρα των δηλώσεων Βενιζέλου εξέφραζαν ανοιχτά τη δυσφορία και τις αντιρρήσεις τους.


Επίσης οι καθυστερήσεις στην εφαρμογή των δεσμεύσεων που έχουμε αναλάβει ως χώρα ,αλλά και οι παραλογισμοί τύπου 23% στο ΦΠΑ της μισής εστίασης έχουν επιτείνει την άσχημη κατάσταση και την κοινωνική δυσφορία.


Έτσι οι διαμαρτυρίες στους δρόμους είτε στη ΔΕΘ είτε όπου αλλού θα επιβαρύνουν έτι περαιτέρω το κλίμα. Είναι προφανές ότι αν το νομοσχέδιο της κυβέρνησης δεν ψηφιστεί η χώρα οδηγείται αμέσως σε εκλογές.
 newsit.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια