Μιχελάκης: ''Στρατιωτικό διάγγελμα από Βενιζέλο"


Ο Γιάννης Μιχελάκης άσκησε σκληρή κριτική στον Ευάγγελο Βενιζέλο για τα όσα δήλωσε σήμερα λίγο πριν την συνεδρίαση της κυβερνητικής επιτροπής.


"Ακούσαμε, σήμερα, ένα ακόμα στρατιωτικό διάγγελμα από τον αποκλειστικό εκπρόσωπο της αλήθειας σε αυτόν τον τόπο κ. Βενιζέλο, που -και πάλι- επιτέθηκε στη Νέα Δημοκρατία. Λες και είναι το οικονομικό....
πρόγραμμα Σαμαρά εκείνο που εφαρμόστηκε και απέτυχε", δήλωσε ο κ. Μιχελάκης.


"Αυτός που, μέχρι πρόσφατα, κατηγορούσε άλλους για καταστροφολογία και απαιτούσε από όλους απόλυτη σιωπή, σήμερα, εμφανίζεται να κινδυνολογεί λέγοντας ότι η Ελλάδα “κινδυνεύει με κατάρρευση” και ότι “το πρόγραμμα μεταρρυθμίσεων κινδυνεύει να αποτύχει”. Έφτασε, όμως, και στο σημείο να πει το αμίμητο: “ευτυχώς που έχουμε τεθεί υπό έλεγχο, γιατί έτσι μπορούμε να τεθούμε και υπό εθνικό αυτοέλεγχο”", συνέχισε ο ίδιος.


"Τελικά, ο κ. Βενιζέλος ξεπέρασε, σήμερα, κάθε όριο ασυναρτησίας και αντιφατικότητας. Σε κάποιο σημείο ζήτησε “ενός λεπτού σιγή, για να σκεφτούμε τι λέμε”!! Προφανώς το έχει ο ίδιος μεγάλη ανάγκη", είπε τέλος ο εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας.


newsit.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια