Είναι "Εθνικόφρων φύλαρχος" και "εμμονικός" ο Αντώνης Σαμαράς κύριε Μάξιμε Χαρακόπουλε;

http://olympiada.files.wordpress.com/2011/09/cea7ce91cea1ce91ce9ace9fcea0ce9fcea5ce9bce9fcea3.jpg?w=238Ίσως να είναι και αυτό μία άποψη. Μπορεί όμως να προβάλλονται μέσω του επίσημου περιοδικού της ΝΔ μέσα που πρεσβεύουν τέτοιες απόψεις;
Είναι εμμονικός ο Σαμαράς κύριε Χαρακόπουλε; Είναι θεατρίνος; Τιμά ψευδώς.... το δάκρυ του εθνάρχη; Η άρνηση του για συναίνεση θα οδηγήσει το αεροπλάνο που λέγεται Ελλάδα στην καταστροφή;
Είναι δυνατόν να προβάλλετε κύριε Χαρακόπουλε διαδικτυακά μέσα που φιλοξενούν τέτοιες απόψεις μέσα από ένα έντυπο που χρηματοδοτείται από το κόμμα; Με ποιά λογική κύριε Χαρακόπουλε; Με ποιό δικαίωμα παραπέμπετε τους αναγνώστες του εντύπου που το κόμμα σας έχει εμπιστευθεί, σε ιστοτόπους που συκοφαντούν ελεεινά παρουσιάζοντας ως "αδόλφο"τον Αντώνη Σαμαρά;

Θα μπορούσαν να δικαιολογηθούν τέτοιες "απόψεις" εάν διατυπώνονταν στον παροξυσμό της εσωκομματικής κόντρας. Όχι όμως όταν διατυπώνονται στις 10/2/2010 μέσα από το site "protagon" που συνεχίζετε να προβάλλετε. Την ίδια στιγμή που η κυβέρνηση του μνημονίου έσερνε την χώρα στα νύχια του ΔΝΤ, κάποιοι δημοσιογράφαροι θεωρούσαν σκόπιμο να ασχοληθούν με τις πατριωτικές θέσεις του Σαμαρά, χαρακτηρίζοντας τον απαξιωτικά μεταξύ άλλων:
"με στρατηγική Βουκεφάλα"

"Ο Αντώνης Σαμαράς δεν νοιάζεται για τη σύγχρονη ελληνική πραγματικότητα επειδή η ιδεολογία του του υπαγορεύει να
διεκδικήσει μια άλλη πραγματικότητα: την πραγματικότητα του εθνικού οχυρού, της κλειστής πλην τίμιας Ελλάδος, της εθνικής καθαρότητος."

"ούτε ξέρει ούτε και τον νοιάζει η ανθρωπιστική διάσταση του προβλήματος"

"θα ντρεπόταν τουλάχιστον για την κατάσταση στην υποδιεύθυνση αλλοδαπών"

"Και ως αρχηγός της ΝΔ πολιτεύεται όπως πολιτευόταν: σαν εθνικόφρων φύλαρχος."

Αλλά και ο αρθρογράφος του οποίου το άρθρο φιλοξενείτε, ο γνωστός που χαρακτήρισε "Άθλιο σφάχτη λαών" τον Μ. Αλέξανδρο, καταλήγει σε άρθρο του στις 30/5/2011 ως εξής:

"Οι –ίσως σωστές- εμμονές του κ. Σαμαρά στην προκειμένη περίπτωση και η άρνηση του να διαπραγματευτεί μπορεί με τον ίδιο τρόπο να οδηγήσουν και το αεροπλάνο που λέγεται «Ελλάδα» στην καταστροφή."!!

Και για το κερασάκι; 15 χρόνια μετά, ο Αντώνης Σαμαράς επενδύει στη λήθη των γεγονότων εκείνων και διαδίδει ψευδώς ότι τιμούσε το «δάκρυ του Εθνάρχη». Φυσικά, στο protagon.
olympiada

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια