Κόπηκε η όρεξη του Πρωτόπαπα


Νηστικός έμεινε το βράδυ της Τετάρτης ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Χρήστος Πρωτόπαπας. Πελάτες σε ταβέρνα των Μελισσίων επιτέθηκαν στον ίδιο φραστικά. Σε έξαλλη κατάσταση ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος, αποχώρησε νηστικός (Vid)


Μετά τη Ρόδο, την Πάτρα και τη Θεσσαλονίκη, οι αγανακτισμένοι εντόπισαν και το βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Χρήστο Πρωτόπαπα σε ταβέρνα στα Μελίσσια και αποφάσισαν να του μεταφέρουν την ώρα του γεύματός του, τη συσσωρευμένη λαϊκή οργή.
Λίγο μετά τις 9 το βράδυ, πελάτες της ταβέρνας στα Μελίσσια αντιλήφθηκαν την παρουσία του και δεν άργησαν να τον προσεγγίσουν για να του διαμαρτυρηθούν.
Όπως αναφέρουν δημοσιεύματα, τα παράπονα προς το πρόσωπο του κ. Πρωτόπαπα ήταν σε έντονο ύφος, ενώ σε εξίσου έντονο ύφος ήταν και η απάντησή του.
"Οι δύο παρέες αντάλλαξαν βαριές κουβέντες και πληροφορίες αναφέρουν πως ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της κυβέρνησης βρισκόταν σε έξαλλη κατάσταση", αναφέρουν τα δημοσιεύματα των μπλογκς, που προσθέτουν ότι "κουβέντα στην κουβέντα τα αίματα άναψαν περισσότερο και για να ηρεμήσουν τα πνεύματα χρειάστηκε η παρέμβαση αστυνομικών".
Πάντως, μια διαφορετική εκτίμηση έδωσε ο ίδιος ο Χρηήτος Πρωτόπαπας στην εκπομπή "Κοινωνία Ώρα Mega", όπου έκανε νωρίς το πρωί τηλεφωνική παρέμβαση.
Αν και δεν απέρριψε το έντονο της συζήτησης, αρνήθηκε τα περί προπηλακισμού και σημείωσε ότι οι δύο πλευρές συζήτησαν για περίπου μιάμιση ώρα.
Υποστήριξε μάλιστα ότι τα συγκεκριμένα άτομα ήταν πολιτικοποιημένα και είχαν αρκετές γνώσεις με συγκεκριμένη αντίληψη για τα πράγματα, αλλά αρνήθηκε τα περί "παρ’ ολίγον ξύλου".
Μετά από όλα αυτά, πάντως, η όρεξη του πρώην υπουργού κόπηκε και μάλλον έφυγε νηστικός από την ταβέρνα των Μελισσίων.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια