Αχ.. πάει ο τουρισμός...


Η βλακεία σε όλο της το μεγαλείο. Καλά δεν περιμέναμε και τίποτα καλύτερο. Σκεφτείτε πως μιλάμε για τη χώρα στην οποία έχει διατελέσει Υπουργός Τουρισμού ο Δημήτρης Αβραμόπουλος. Σα να λέμε βάζω τον Ψωμιάδη Υπουργό Θεάτρου ένα πράμα.

Φαντάζομαι ότι γνωρίζετε....

για ποιο λόγο δεν πάει καλά ο Τουρισμός έτσι δεν είναι; Μερικοί σίγουρα, λίγο τηλεόραση να παρακολουθήσατε, ή ακόμα και ένα μίνι σερφάρισμα στο διαδίκτυο θα ήταν αρκετό.

Ήταν οι διαδηλώσεις των Αγανακτισμένων που δημιούργησαν το πρόβλημα. Όχι, το ότι όλοι οι Έλληνες επιχειρηματίες δίνουν όσο όσο τα ξενοδοχεία τους, για να τα κάνουν all inclusive ξένοι τουριστικοί κολοσσοί όπως η Iberostar, η Accor κτλ, δε δημιούργησε το παραμικρό πρόβλημα. Ίσα ίσα, αυξήθηκε ο τουρισμός και η πληρότητα στα ξενοδοχεία, ασχέτως με το ότι οι συγκεκριμένοι τουρίστες, δε βγαίνουν από το ξενοδοχείο ΟΎΤΕ ΓΙΑ ΠΛΆΚΑ.

Προφανώς και το πρόβλημα είναι οι Αγανακτισμένοι, αυτοί άλλωστε θα είναι οι αυριανοί υπάλληλοι των 500 ευρώ στην καλύτερη, όταν οι ευρωπαϊκοί μας εταίροι θα κάνουν τις διακοπές τους στην ομορφότερη χώρα του κόσμου, σε τιμές ξεφτίλα. Αυτό δεν είναι άλλωστε το σχέδιο σας για την Ελλάδα;

Οι Αγανακτισμένοι φταίνε, που ενώ σα χώρα θα έπρεπε να πουλάμε τουρισμό, τα 50 τελευταία χρόνια, οι κρατικές επενδύσεις σε αυτόν, θα έκαναν ακόμα και φύλαρχο στην Αφρική να βάλει τα γέλια.

Τώρα βέβαια θα μου πεις, καλά όλα, αλλά "επλήγη ή όχι ο Τουρισμός στην Ελλάδα από τις διαδηλώσεις των Αγανακτισμένων"; Και περί αυτού θα απαντήσω, εδώ καίγεται το σπίτι μας και εσύ μου λες ότι ο γείτονας γαμιέται.

Τις επόμενες μέρες και με αφορμή την προώθηση του νόμου περί του φόρου του διοξειδίου, ο Γιώργος θα δηλώσει ότι οι Αγανακτισμένοι ευθύνονται για το φαινόμενο του θερμοκηπίου. Εδώ θα 'μαστε.



                                                                                                                                                                 Πηγη

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια