Λακκούβες φονιάδες σε κεντρική λεωφόρο της Αθήνας - Δείτε ΦΩΤΟ

Οι συγκεκριμένες τρύπες στο οδόστρωμα βρίσκονται στον παράδρομο της Λεωφόρου Μεσογείων στην συμβολή του....
με την οδό Αναστάσεως και μάλιστα σε σημείο που ένα ΙΧ είναι αδύνατο να τις αποφύγει ενώ ο μοτοσυκλετιστής θα πρέπει να τις αντιληφθεί εγκαίρως και να κάνει επικίνδυνο ελιγμό.

Δείτε με προσοχή την μία λακκούβα. Κάποιος οδηγός τοποθέτησε πρόχειρα πριν από μήνες μία λαμαρίνα προκειμένου να μην σημειωθεί κάποιο ατύχημα. Λόγο όμως της καθημερινής αυξημένης κυκλοφορίας η λαμαρίνα υποχώρησε και εξέχει από την τρύπα σαν μαχαίρι έτοιμο να σκίσει τα λάστιχα των οχημάτων.


Όσο για τους οδηγούς μηχανής; Εάν κάποιος δεν αντιληφθεί άμεσα τις λακκούβες και πέσει μέσα σε αυτές δε θέλουμε να φανταστούμε τι μπορεί να συμβεί.

Απο το συγκεκριμένο σημείο διέρχονται καθημερινά εκατοντάδες λεωφορεία (αφετηρία και τερματισμός), ταξί (πιάτσα ΜΕΤΡΟ Εθνικής Άμυνας), ΙΧ και μηχανές ενώ λόγω της έντονης κυκλοφορίας και των τελευταίων κινητοποιήσεων στο Υπουργείο Μεταφορών, ο χώρος είναι γεμάτος από άνδρες της Τροχαίας.
Απο το ρεπορτάζ προκύπτει αν και ότι πολλοί οδηγοί έχουν ενημερώσει την Τροχαία και τον Δήμο Χολαργού για το πρόβλημα, κανείς δε μπήκε στη διαδικασία να κάνει κάτι το οδόστρωμα να αποκατασταθεί.

Ας ελπίσουμε να κινητοποιηθούν οι αρχές πριν να είναι πολύ αργά.

newsit.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια