Ας πει η κυβέρνηση κι ένα...ψέμα!

Ζορό
Αυτή η ιστορία με τους οδηγούς ταξί, αναδεικνύει για άλλη μια φορά την ανικανότητα αυτής της κυβέρνησης να διαχειριστεί την κρίση.
Δεν θα εξετάσω το δίκιο η το άδικο του "κίτρινου" κλάδου. Όμως θα έπρεπε το εμπλεκόμενο υπουργείο να έχει προλάβει αύτη την εξέλιξη. Και δηλώσεις Ραγκούση της περασμένης εβδομάδας που....
ρίχνουν λάδι στη φωτιά(ξέρει αυτός), μόνο αλαζονικό χαρακτήρα δείχνουν, δείγμα είναι αλήθεια και χαρακτηριστικό αυτής της κυβέρνησης. Ας μην ανατρέξω σε δηλώσεις όλο αυτό το διάστημα της διακυβέρνησης τους.
Όμως για να ξαναρθώ στο προκείμενο, ας έλεγε η κυβέρνηση ένα ψέμα. Τόσο πολύ πια ειλικρινής είναι που ντε και καλά πρέπει κατακαλόκαιρο να τα λύσει όλα;
Σε λίγο θα βγάζει δελτία τύπου ο κυβερνητικός εκπρόσωπος με τους μήνες που θα πρέπει ο κάθε κλάδος να κινητοποιείται. Για παράδειγμα, Ιούλιο να ετοιμαστούν οι ταξιτζήδες, Σεπτέμβριο οι συμβολαιογράφοι, Νοέμβριο οι δάσκαλοι κοκ.
Έτσι είναι. Άμα έχεις πρόγραμμα και προπαντός σχέδιο, πας μπροστά. Αλλά αυτό το σχέδιο παλεύουμε να μάθουμε όλοι μας τόσο καιρό. Ο Γιώργος επιμένει ότι το σχέδιο είναι να μας σώσει. Οι υπόλοιποι γιατί βλέπουν να καταστρέφονται κάθε μέρα;
Κάθε μέρα και νέοι άνεργοι, νέο κλείσιμο επιχειρήσεων, νέοι φόροι, αλλά το σχέδιο λέει ότι θα σωθούμε. Μόνο που σύμφωνα με την τελευταία σύνοδο κορυφής η σωτηρία θ αργήσει καμιά 40αρια χρόνια. Μέχρι τότε θα έχουμε το ΔΝΤ και τη παρέα τους.
Ας μην κακομοιριάζουμε όμως. Έχουμε την τύχη να ζούμε στο ωραιότερο μέρος του πλανήτη. Γιατί νομίζετε ότι θέλουν να το...αγοράσουν όλοι. Ξαφνικά μας αγάπησαν και θέλουν να σώσουν την Ελλαδίτσα. Α ρε κούνια που μας κούναγε.
Πως το έλεγε ο Αλέφαντος στον Τριανταφυλλόπουλο όταν μιλούσαν για τους...κουνιστούς; Στο Σύνταγμα...
Υπομονή αδέλφια. Που θα πάει, θα περάσει κι ο Αύγουστος. Και η πλατειά θα επιστρέψει από τις διακοπές.
http://www.newstoday.gr/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια