Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ … ΠΕΝΤΑΡΑΣ, ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΔΡΑΧΜΕΣ !!!

Το «τσιτάτο» του ιού της Μαργαρίτας, στην μάζωξη της κοινοβουλευτικής ομάδας του πράσινου ήλιου, μου θύμισε την παροιμία που λέει ότι στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί. Είπε λοιπόν μεταξύ άλλων ευτράπελων ο στοχαστής και πάσης Ελλάδος :  «Αφήνω σε άλλους τη φιλοδοξία να γίνουν πρωθυπουργοί της Ελλάδας της δραχμής». Τι σχόλιο μπορεί....
να κάνει οποιοσδήποτε, ακόμα και κακόπιστος,  σε μια τέτοια  φαιδρή διακήρυξη. Μόνο με χιούμορ και φιλοπαίγμονα διάθεση μπορώ να σκεφθώ ότι θα προτιμούσα έναν πρωθυπουργό της δραχμής, από εκείνον που εξάντλησε τις φιλοδοξίες του,  γενόμενος οπερετικός “Πρωθυπουργός της …πεντάρας!
Και ενώ ο ιός της Μαργαρίτας αυτοαποθεωνόταν από του βήματος της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΠΑΣΟΚ, για τον θρίαμβο που κατήγαγε στις Βρυξέλλες, για τα όσα «κερδίσαμε» και για όσα πήραμε που «ήταν περισσότερα από όσα ζητήσαμε», την ίδια ώρα   ο γερμανός υπουργός Οικονομικών Wolfgang Schaeuble, έτσι για να σφίγγουν οι κώλ… , δήλωνε : «τα κράτη που απαιτούν βοήθεια θα πρέπει να είναι έτοιμα να εκχωρήσουν ένα μέρος της εθνικής κυριαρχίας τους στην Ευρωπαϊκή Ένωση». That’s life George…Τι να πεί όμως κανείς για τις πράσινες πουλάδες  και τις πράσινες φυλλάδες που συνεχίζουν να χειροκροτούν..
οπωπητήρ JR

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια