Οι Αγανακτισμένοι "πλημμυρίζουν" ξανά το Σύνταγμα μετά τον χημικό πόλεμο των ΜΑΤ

- Οι Αγανακτισμένοι πιστοί στο ραντεβού τους βρέθηκαν και πάλι στο Σύνταγμα
- Έχουν αναρτήσει πανό με τα ονόματα όσων υπερψήφισαν το Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα
- Εμφανή τα σημάδια από τα χθεσινά έκτροπα με ένα Σύνταγμα που μοιάζει με βομβαρδισμένο τοπίο
- Μηχανοκίνητη πορεία ξεκίνησε για το Καβούρι που συνεδριάζει η Σοσιαλιστική Διεθνής
 
Η Αθήνα δεν λέει να συνέλθει από τα επεισόδια της Τετάρτης, από τα επεισόδια που ρήμαξαν το Συνταγμα και τους γύρω δρόμους και μαζί με την πρωτεύουσα, τα "κομμάτια" τους προσπαθούν....
να μαζέψουν και οι Αγανακτισμένοι.



Οι Αγανακτισμένοι ήδη έχουν συγκεντρωθεί στην Αμαλίας και στην πλατεία και διαδηλώνουν όπως εκείνοι ξέρουν ειρηνικά διαμαρτυρόμενοι κατά του Μεσοπρόθεσμου Προγράμματος, ενώ έχουν αναρτήσει και πανό με τα ονόματα όλων εκείνων που υπερψήφισαν το επίμαχο νομοσχέδιο, αποκαλώντας τους προδότες.

ΦΩΤΟ NEWSITΦΩΤΟ NEWSIT

Μάλιστα, μία μερίδα κόσμου με μηχανές ξεκίνησαν από το Σύνταγμα με προορισμό το Καβούρι όπου συνεδριάζει η Σοσιαλιστική Διεθνής όπου θα παραστεί και ο έλληνας πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου, προκειμένου να διαμαρτυρηθούν.


Ήδη αυτή τη στιγμή οι Αγανακτισμένοι προσπαθούν στην πλατεία Συντάγματος να ξαναφτιάχνουν τις σκηνές τους με τα ιατρεία, τις μονάδες φαγητού και όλα εκείνα που είχαν φτιάξει εδώ και περίπου ένα μήνα, αλλά καταστράφηκαν όλα χτες. 

ΦΩΤΟ NEWSITΦΩΤΟ NEWSIT

ΦΩΤΟ NEWSITΦΩΤΟ NEWSIT

ΦΩΤΟ NEWSITΦΩΤΟ NEWSIT

Φόβος τόσο της αστυνομίας όσο και των πολιτών είναι η επανάληψη των χθεσινών εικόνων "πολέμου", όπου τα ΜΑΤ με μία πρωτοφανή επίδειξη δύναμης πλημμύρισαν την Αθήνα με χημικά, ενώ άφηναν ανενόχλητους τους κουκουλοφόρους να ρημάζουν το κέντρο και δεκάδες επιχειρήσεις
. 

ΦΩΤΟ NEWSIT
ΦΩΤΟ NEWSIT

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια