«Έχεις Supporters; Έχεις ομάδα»!


«Έχεις Supporters; Έχεις ομάδα»!

Νέα στήριξη από τον Σταύρο Αδαμίδη

Ο πρόεδρος της «Ένωσης» τόνισε ότι οι μέτοχοι (Παππάς-Νοτιάς) θα στηρίξουν και τη νέα χρονιά την ομάδα, ωστόσο ξεκαθάρισε πως.... η ανταγωνιστικότητά της θα εξαρτηθεί -κατά κύριο λόγο- από τη συμμετοχή του κόσμου στο εγχείρημα που φιλοδοξεί να τη φέρει στα χέρια του.

Μιλώντας από την Κύπρο -όπου βρέθηκε μαζί με τον Μάκη Κασνακίδη για την προώθηση του πλάνου των Supporters- ο Σταύρος Αδαμίδης αναφέρθηκε επίσης στο θέμα του γηπέδου (πετώντας το μπαλάκι στην Πολιτεία), στην ανανέωση συμβολαίου του Μανωλά (αποκαλύπτοντας ότι θα του γίνει πρόταση προσεχώς), αλλά και για τη μεταγραφή του Γεωργιάδη (επιβεβαιώνοντας πως ενδιαφέρει πολύ την «Ένωση»).

Αναλυτικά τα λεγόμενα του Σταύρου Αδαμίδη στο aek-live:
Στη περίπτωση που αποτύχει το εγχείρημα των Supporters οι κύριοι Παππάς και Νοτιάς θα βάλουν πλάτη, ώστε η ΑΕΚ να παρουσιαστεί την νέα χρονιά ανταγωνιστική;

Οι κύριοι Παππάς και Νοτιάς θα στηρίξουν την ομάδα μέσω των Supporters. Ωστόσο αν, για παράδειγμα, έχουμε σύνολο 5000 μέλη στους Supporters, τότε θα φτιάξουμε μία ομάδα βάσει των οικονομικών δεδομένων που θα έχουμε. Όσο περισσότεροι Supporters υπάρξουν, τόσο καλύτερη θα είναι η ομάδα που θα φτιάξουμε. Οι Supporters είναι το μέλλον της ομάδας, δεν υπάρχει κάτι άλλο.

Όλοι οι φίλοι της ΑΕΚ θέλουν να γίνει γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια. Γιατί μέχρι τώρα δεν έγινε κάτι;
Εμείς πάμε στο Υπουργείο και τους λέμε ότι είμαστε στην μεγαλύτερη οικονομική ύφεση όλων των εποχών, δεν θέλετε έργα ανάπτυξης; Ο μόνος τρόπος για να βγεις από την οικονομική κρίση είναι τα έργα ανάπτυξης. Και τους λέμε ότι θα βάλουμε 60 εκατομμύρια ευρώ για έργα ενός χρόνου, με πολλές θέσεις εργασίας να δοθούν μέχρι να φτιαχτεί το γήπεδο αλλά και πολλές θέσεις εργασίας αφότου τελειώσει το γήπεδο. Τους λέμε ότι η ανεργία έχει φτάσει στο 30%, πάμε να κάνουμε το γήπεδο να βοηθήσουμε και την χώρα. Μόλις έχουμε νέα, θα βγω να τα πω. Πρώτος στόχος μας είναι να δημιουργηθεί το ποδοσφαιρικό γήπεδο και στη συνέχεια να κάνουμε στον χώρο του εργοστασίου το κλειστό.

Η ΑΕΚ σήμερα έχει ηγέτες τους Λυμπερόπουλο, Δέλλα, Γεωργέα. Πιστεύετε ότι η ΑΕΚ θα έχει πρόβλημα σε αυτό τον τομέα;

Είναι γεγονός ότι είναι δύσκολο να βρεις ηγέτες για την νέα ομάδα που θα κτιστεί τα επόμενα χρόνια. Θα προσπαθήσουμε.

Με τον Κώστα Μανωλά τι γίνεται;
Τις ερχόμενες μέρες θα του καταθέσουμε πρόταση ανανέωσης που είναι πολύ καλή και αναμένουμε την απάντηση του γιατί τον θέλουμε να μείνει στην ΑΕΚ για πολλά χρονιά. Αλλά αν δεν θέλει να μείνει στην ομάδα, δεν θα σταματήσει η ΑΕΚ να είναι η μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας.

Με τον Γεωργιάδη;
Προσπαθούμε να τον πάρουμε. Είναι ποδοσφαιριστής ο οποίος μας ενδιαφέρει πολύ αλλά τίποτα δεν είναι σίγουρο.

Τι θα γίνει με το ξεσκαρτάρισμα του ρόστερ;
Πρέπει οπωσδήποτε να γίνουν προσεκτικές κινήσεις. Πέρσι κάναμε κάποιες κινήσεις αλλά δυστυχώς δεν μας βγήκαν όλες. Οι μεταγραφές δεν μπορούνε να βγούνε όλες.

Ποια η γνώμη σας για το ότι ο Νικολαΐδης δεν βγαίνει να δώσει απαντήσεις στον κόσμο που τον κατηγορεί για διάφορα πράγματα;
Πολλοί έχουνε πει πολλά. Εγώ έχω συναντηθεί με τον Ντέμη και του είπα ότι μπορεί να λες εκ των υστέρων ότι είναι εύκολο να κρίνεις, και συμφωνώ μαζί του. Μπορεί να έρθει κάποιος αύριο και να μου πει δεν έπρεπε να ανανεώσεις τον τάδε ποδοσφαιριστή με τόσα χρήματα. Μερικές αποφάσεις είναι εύκολο να τις κρίνεις μετά γιατί είναι εκ του ασφαλούς. Δεν θέλω να πιστεύω ότι έχει γίνει κάτι εσκεμμένο.

Βλέπουμε στο εξωτερικό να μένουν προπονητές πολλά χρόνια σε μία ομάδα. Αυτό μπορεί να εφαρμοστεί στην ΑΕΚ με τον κύριο Χιμένεθ;
Ξέρετε πόσους προπονητές είχε η Μάντσεστερ στα τελευταία 100 χρόνια; Είχε έξι προπονητές. Βέβαια και συμφωνώ να κρατήσει η ομάδα ένα προπονητή για πολλά χρόνια αλλά δεν είναι εύκολο στα ελληνικά δεδομένα.

Υπάρχει πρόθεση της διοίκησης σας για άμεση δραστηριοποίηση των παλαιμάχων;
Οι παλαίμαχοι είναι πολύ σημαντικό κομμάτι για την ΑΕΚ. Εγώ προσωπικά έχω άριστη επαφή μαζί τους και συναντιόμαστε συχνά. Πρέπει να είναι κοντά στην ομάδα. Όλοι οι προπονητές στις ακαδημίες της ΑΕΚ είναι παλαίμαχοι, από τον Μπατίστα, τον Κόλα, τον Παπαδόπουλο, τον Λέτσα και άλλους. Έχουμε σκάουτερ που είναι παλαίμαχοι σε όλη την Ευρώπη.

Τι έχετε να πείτε για τις δηλώσεις του Μπλάνκο που ισχυρίστηκε ότι του είπατε πως αν δεν υπογράψει δεν θα αγωνίζεται;
Φαντάζεσαι να πάω εγώ στον Χιμένεθ και να του λέω ποιοι να παίζουνε και ποιοι όχι; Το γνωρίζω ότι έτσι ακούστηκε, αλλά δεν ανακατεύομε στα αγωνιστικά. Κάθε δύο τρεις μέρες συζητάμε στο γραφείο μου με τον Χιμένεθ και τον Άρναρ για την ομάδα και λέω μόνο την άποψη μου σαν φίλαθλος της ΑΕΚ και μόνο. Αυτό που πρέπει να καταλάβουν οι φίλαθλοι -και είναι κάτι που το έκανα και εγώ όσο ήμουνα οπαδός μόνο- είναι ποιοι πρέπει να παίζουνε και ποιοι όχι. Δεν είναι τόσο εύκολο και τόσο ξεκάθαρα τα πράγματα.


Πηγή: sportfm.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια