Αιώνια πιστοί στην Scarlett Johannson

Αιώνια πιστοί στην Scarlett Johannson
Η Αμερικανίδα ηθοποιός κέρδισε αυτό που πολλές άλλες στάρλετ του Χόλυγουντ δεν άξιζαν ποτέ. Μια θέση στο πάνθεον των γυναικών που λατρεύουμε. Το ότι έβγαλε ένα νέο τραγούδι με τους Massive Attack είναι απλά το κερασάκι στην τούρτα.
Τη δεκαετία του 90, τα πράγματα....
ήταν πιο απλά για την κάθε ηθοποιό – τραγουδίστρια – μοντέλα που ήθελε να κερδίσει μια θέση στα εξώφυλλα των περιοδικών και τη λίστα των ανδρών για τις γυναίκες με τις οποίες θα ήθελαν να κοιμηθούν πριν πεθάνουν. Σε μια σειρά πρωταγωνίστησε η Pamela Anderson και αμέσως έγινε φίρμα. Ένα sexy video clip έκανε σαν μαθητριούλα η Britney Spears και ο κόσμος ψάρωσε. Τα πράγματα τώρα έχουν γίνει πολύ πιο δύσκολα.

Πολλές πέρασαν και δεν ακούμπησαν το πάνθεον τα τελευταία χρόνια. Χρειάζεται να σου θυμίσω και μερικά ονόματα; Jessica Biel, Kate Bosworth, Keira Knightley, Jessica Simpson, Rachel McAdams, Anne Hathaway, Elisa Cuthbert, ακόμα και η Megan Fox. Όλες πολύ ωραίες γυναίκες, δεν λέω. Αλλά καμιά τους άξια να μπει μια για πάντα σε εκείνη τη λίστα γυναικών που θα θυμόμαστε αιώνια.

Η Scarlett Johannson έχει αποδείξει τα τελευταία 10 χρόνια που βρίσκεται στο προσκήνιο, ότι έχει τοάγγιγμα του Μίδα. Ό,τι αγγίζει όχι απλά γίνεται εμπορικός χρυσός αλλά μας κάνει και να την γουστάρουμε ακόμα περισσότερο. Το MEN 24 αναλύει τους λόγους που βάζουν την Scarlett Johannson στην κορυφή της λίστας.

Έχει αναλογίες πραγματικής γυναίκας
Η 27χρονη ηθοποιός δεν είναι για εκείνους τους άντρες που βάζουν στο ζαχαρίνη στον καφέ τους. Κι αυτό γιατί δεν θυμίζει σε τίποτα εκείνα τα ασθενικά κορίτσια που πλασάρονται τώρα τελευταία στις ταινίες. Η Scarlett είναι αυτό που αναζητούν πάντα οι διευθυντές των ανδρικών περιοδικών για το επόμενό τους εξώφυλλο. Μια γυναίκα με καμπύλες, ικανές να σκανδαλίσουν και ιερομόναχο. Αμφιβάλεις; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στην περιφέρεια για την οποία κονταροχτυπήθηκαν οι Christian Bale και Hugh Jackman στο Prestige και στο ντεκολτέ που λανσάριζε με μαεστρία μέσα στη μαύρη στολή νοσοκόμας στο –φρικτό κατά τα άλλα - The Spirit. 



men24.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια