O Bob Marley επιτέλους δικαιώνεται χάρις στον ΓΑΠ!


Legalize it!
Αντε βρε και σε λίγο καιρό δεν θα καταλαβαίνεις τίποτα. Μια μαστούρα θα την έχεις ....και νόμιμα! ! ! ! 
Κάποιος μας κάνει μία άσχημη φάρσα… Δεν εξηγείται αλλιώς! Δουλειές με φούντες στην Τ.Ο. ΠΑΣΟΚ Καλαμάτας!

Αποκάλυψη από τον Gringo…

Έπρεπε να περάσουν 35 περίπου χρόνια από τότε που ο διάσημος Τζαμαϊκανός τροβαδούρος τραγουδούσε το “Legalize it” – μαζί με τον Peter Tosh. Αλλά ήτανε φωνή βοώντος εν τη ερήμω, τουλάχιστον στα αυτιά των υπευθύνων. Ευτυχώς, κάτι δεκαετίες αργότερα, στην άλλη μεριά της γης, ένας πρωθυπουργός επιτέλους όρθωσε το ανάστημά του!
Όπως μας ενημερώνει..... το Huffington Post, η Global Commission on Drug Policy μόλις δημοσιοποίησε το πόρισμά της σύμφωνα με το οποίο: «ο πόλεμος κατά των ναρκωτικών έχει αποτύχει και οι κυβερνήσεις οφείλουν να εξετάσουν την νομιμοποίησή τους!»
Παραλείπουμε τις λεπτομέρειες του άρθρου (μπορείτε να το διαβάσετε όλο εδώ: (Drug War Has Failed And Governments Should Explore Legalizing Marijuana, Says Report) για να πάμε κατευθείαν στο ζουμί.

Δείτε ποιοι συμμετέχουν στη 19μελή επιτροπή: ο Κόφι Ανάν (δεν του πέρασε στην Κύπρο και τόριξε στον μπάφο), ο γνωστός George P. Schultz (κυβερνήσεις Ρέιγκαν και Νίξον), το καλό και έντιμο παιδί ο Paul Volcker (πρώην Federal Reserve), πρώην πρόεδροι του Μεξικό, της Βραζιλίας και της Κολομβίας (πρέπει να στηρίξουν τις οικονομίες τους), οι συγγραφείς Carlos Fuentes και Mario Vargas Llosa (για λόγους έμπνευσης και μόνο, φαντάζομαι), ο «παρθένος» επιχειρηματίας Richard Branson και – last but not least – o δικός μας ο Γιωργάκης!

Ο άνθρωπος είναι φαινόμενο. Πού τον βρίσκει το χρόνο; Ή μήπως πάνε να μας μαστουρώσουν όλους για να περάσουν την παγκόσμια διακυβέρνηση, όπως δεν χάνει ευκαιρία ο δικός μας να διαλαλεί όπου σταθεί και όπου βρεθεί;

Ποιος ξέρει. Απλά νομίζω πως κάθε φορά που μας πετάει ένα από τα αμίμητά του, κάθε φορά που μας φέρνει αντιμέτωπους με τις αλλαλούμ πολιτικές του, κάθε φορά που οι απαντήσεις του προσβάλλουν και έναν κάτω του μέσου δείκτη ευφυΐας, μήπως απλά να τον ρωτάμε «ρε συ Γιώργο, τι καπνίζεις και δεν μας δίνεις;;»
olympia.gr/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια