Έκλεψε κοσμήματα και τα πούλησε σε ενεχυροδανειστήριο


Έκλεψε κοσμήματα και τα πούλησε σε ενεχυροδανειστήριο

Συνελήφθησαν ο δράστης και ο ιδιοκτήτης του καταστήματος

Έκλεψε τα κοσμήματα μιας ηλικιωμένης και με κάθε μέσο, ακόμη και εκβίαση ανυποψίαστων πολιτών, επιχείρησε να τα πουλήσει σε ενεχυροδανειστήριο...

Συγκεκριμένα, αστυνομικοί προχώρησαν στη σύλληψη ενός 29χρονου στην είσοδο του δικαστικού μεγάρου, όταν μετά από έλεγχο.... βρήκαν επάνω του ποσότητα χασίς, συνολικού βάρους 1,8 γραμ.

Από την αστυνομική έρευνα που ακολούθησε προέκυψε ότι ο δράστης έκλεψε από μια ηλικιωμένη γυναίκα κοσμήματα, τα οποία στη συνέχεια επιχείρησε να τα πουλήσει σε ενεχυροδανειστήριο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρει.

Στη συνέχεια, με την απειλή μαχαιριού απείλησε και εκβίασε έναν ανυποψίαστο 64χρονο για να προχωρήσει στην πώληση των κοσμημάτων για λογαριασμό του. Ο 64χρονος αντέδρασε και ο 29χρονος τράπηκε σε φυγή.

Ο δράστης στη συνέχεια πήγε σε άλλο ενεχυροδανειστήριο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και εκεί κατάφερε να πουλήσει τα κοσμήματα στον 32χρονο αλλοδαπό υπάλληλο του καταστήματος.

Οι αστυνομικοί, μετά από αυτά τα στοιχεία, προχώρησαν στη σύλληψη του 55χρονου ιδιοκτήτη του ενεχυροδανειστηρίου, καθώς επίσης και του 32χρονου υπαλλήλου. 

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.


Πηγή: thestival.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια