Αχιλλέας Μπέος: «η φούσκα του ΠΑΣΟΚ, η φούσκα του ΠΑΣΟΚ»

http://www.taxydromos.gr/DesktopModules/DnnForge%20-%20NewsArticles/ImageHandler.ashx?Width=400&Height=300&HomeDirectory=%2FPortals%2F0%2F&FileName=Root%2F1_50.jpg&PortalID=0&q=1
Στα δικαστήρια προσήχθησαν οι παράγοντες για τα "στημένα παιχνίδια". Τι είπαν προσερχόμενοι οι Αχ. Μπέος και Γ. Τσακογιάννης


Πριν από λίγο έφτασαν στα δικαστήρια της Ευελπίδων οι κατηγορούμενοι για εμπλοκή τους στο κύκλωμα με τους «στημένους» αγώνες.


Κατά την είσοδο του στον χώρο, ο παράγοντας....
του Ολυμπιακού Βόλου, Αχιλλέας Μπέος, απάντησε ερωτηθείς από τους δημοσιογράφους για τον λόγο της σύλληψης του, επαναλάμβανε τη φράση: «η φούσκα του ΠΑΣΟΚ, η φούσκα του ΠΑΣΟΚ».


Την ίδια ώρα, ο παράγοντας της Ηλιούπολης, Γιώργος Τσακογιάννης, επιτίθετο φραστικώς τον πρόεδρο της ΠΑΕ Παναχαϊκή, δικηγόρο Αλέξη Κούγια, λέγοντας «για τον Κούγια είμαστε εδώ...».
Στον Εισαγγελέα οι δέκα συλληφθέντες για στημένους αγώνες-αναζητούνται άλλοι πέντε- Θα ξεπεράσουν τους 80 οι κατηγορούμενοι για την υπόθεση
Η έρευνα των «στημένων» ξεκίνησε πριν περίπου ένα χρόνο και αφορά συνολικά 41 ύποπτα παιχνίδια , στην πλειοψηφία τους της Β' Εθνικής, βασιζόμενη σε λίστα που είχε καταρτιστεί από την OYEΦΑ. Το οικονομικό τμήμα χώρισε την έρευνα σε τρία σκέλη που αφορούν, παίκτες του ΟΠΑΠ , διοργανωτές «στημένων» αγώνων και παίκτες ιντερνετικού στοιχήματος.

Ήδη έχουν παραπεμφθεί σε δίκη για πλημμελήματα οι πρώτοι 8 παίκτες του ΟΠΑΠ με κέρδη μερικών χιλιάδων ευρώ, ενώ έχουν δώσει εξηγήσεις ως ύποπτοι άλλοι επτά που ποντάρισαν μέσω ΟΠΑΠ, με μεγάλες αποδόσεις. Επίσης αναμένονται στοιχεία για τους παίκτες μέσω μεγάλων εταιριών στοιχήματος του εξωτερικού για τους οποίους έχουν ζητηθεί στοιχεία μέσω δικαστικής συνδρομής σε πολλές χώρες.

Οι χθεσινές συλλήψεις αφορούν τη λεγόμενη «ουσία της υπόθεσης», δηλαδή την διοργάνωση των στημένων παιχνιδιών από πρόσωπα που είναι εντός του ποδοσφαίρου, παράγοντες, παίκτες, μανάτζερς αλλά και τους «μπούκερς» και που θεωρούνται -ανά περίπτωση- ως συγκροτημένη «εγκληματική οργάνωση» που λυμαίνονταν το ποδόσφαιρο.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια