Ποινική δίωξη στον Βαγγέλη Μαρινάκη


Το όνομα του Βαγγέλη Μαρινάκη εμπλέκεται στην υπόθεση των στημένων αγώνων. Ασκήθηκε ποινική δίωξη. Διαβάστε γιατί κατηγορείται. Διάλογοι φωτιά μεταξύ των εμπλεκόμενων (Vid)


Συνεχίζονται οι αποκαλύψεις για το μεγάλο σκάνδαλο με τους στημένους αγώνες που συγκλονίζει το ελληνικό ποδόσφαιρο.
Το όνομα του προέδρου του Ολυμπιακού Βαγγέλη Μαρινάκη περιλαμβάνεται στο πόρισμα της εισαγγελέως Πόπης Παπανδρέου, μαζί με άλλα 82 άτομα.
Διαβάστε όλες τις λεπτομέρειες της πολύκροτης υπόθεσης και όλες τις τελευταίες εξελίξεις μέχρι στιγμής.
Η λίστα δημοσιοποιήθηκε πρώτη από την ιστοσελίδα της Real News και προκαλεί αίσθηση, καθώς στον Β.Μαρινάκη, αποδίδεται η κατηγορία "για απλή συνέργεια σε εγκληματική οργάνωση, τα μέλη της οποίας επιδιώκουν οικονομικό ή άλλο όφελος και απλή συνέργεια σε δωροδοκία για αλλοίωση αποτελέσματος, τελεσθείσα κατ΄εξακολούθηση".
Η εισαγγελέας προτείνει την άσκηση ποινικής δίωξης στον πρόεδρο του Ολυμπιακού (η οποία έχει ήδη ασκηθεί) και αποδίδει την ίδια κατηγορία και στον Αθανάσιο Κανελλόπουλο, πρώην πρόεδρος της ΕΠΑΕ.
Επίσης μέσα στους 83 συμπεριλαμβάνονται τα ονόματα του διεθνή ποδοσφαιριστή Αβραάμ Παπαδόπουλου, του ποδοσφαιριστή του Άρη Κώστα Μενδρινού, του ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού Βόλου Ρέγες, του διαιτητή Καλόπουλου και του βοηθού διαιτητή Τρύφωνος
Το αρχικό πόρισμα της εισαγγελέως, ανέρχεται στις 130 σελίδες, περιλαμβάνει"καυτούς" διαλόγους μεταξύ μεγαλοπαραγόντων του ποδοσφαίρου, που θεωρείται ότι εμπλέκονται άμεσα στο σκάνδαλο.
news247

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια