Απίστευτο “άδειασμα” του Παπανδρέου στον Παπακωνσταντίνου – Δεν το είχε ενημερώσει καν για την Οικουμενική κυβέρνηση!


Παπανδρέου έκλεινε το τηλέφωνο με τον Αντώνη Σαμαρά και οι φήμες οργίαζαν ότι η πρόταση για Οικουμενική κυβέρνηση είναι προ των πυλών ο Γ. Παπακωνσταντίνου δεν ήξερε....
τίποτα απολύτως και συνέχιζε να λέει πως η κυβέρνηση κάνει καλά τη δουλειά της!
Το μπάχαλο της κυβέρνησης δεν έχει προηγούμενο, αφού έτσι ο Παπανδρέου άδειασε τον Υπουργό Οικονομικών μπροστά στους βουλευτές του κόμματος. Μάλιστα, είναι γνωστό ότι η Βουλή δεν έχει καλό σήμα για τα κινητά τηλέφωνα, ωστόσο η αίθουσα της Γερουσίας έχει ..σήμα καμπάνα!
Συνεπώς, θα μπορούσε ο Γ. Παπακωνσταντίνου να είχε δεχθεί έστω και ένα μήνυμα στο κινητό.
Την ώρα λοιπόν που το πολιτικό σκηνικό της χώρας είχε πάρει φωτιά με την πρόταση για Οικουμενική κυβέρνηση με άλλον πρωθυπουργό, ο κ. Παπακωνσταντίνου βρισκόταν στο ΚΤΕ για το Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα και μία δήλωσή του προκάλεσε την έκπληξη των βουλευτών.
Ο κ. Παπακωνσταντίνου πιθανότατα δεν γνώριζε καν τις εξελίξεις και απευθυνόμενος προς τον κ. Κεφαλογιάννη, είπε πως η κυβέρνηση κάνει τη δουλειά της, φέρνει το νομοσχέδιο και ακολουθεί κανονικά την κοινοβουλευτική διαδικασία. “Όλα τα άλλα είναι δημοσιογραφικά κουτσομπολιά”!
Μάλιστα, χαρακτηριστικό είναι το γεγονός πως ο ίδιος έκανε μεγάλη υποχώρηση στα μέτρα, μετατρέποντάς τα σε ηπιότερα, χωρίς όμως να τα εξειδικεύσει.
Χαρακτηριστική ήταν και η δήλωση της Βάσως Παπανδρέου που δείχνει ότι κανείς δεν ξέρει τίποτα για τις προθέσεις του Γ. Παπανδρέου: “Άντε να κλείσουμε το ΚΤΕ να πάμε να δούμε και ειδήσεις”.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια