Αφόρητες πιέσεις για εκλογές στον Παπανδρέου - Γιατί έφυγε πρωί από το γραφείο του


- Στο Πολιτικό Συμβούλιο της Τετάρτης, υπήρξαν πολλοί βουλευτές που δεν ζήτησαν αλλά απαίτησαν εκλογές!
- Σε ποιά ομάδα ανήκουν
- Οι φωνές στον Παναγιωτακόπουλο είχαν άλλους αποδέκτες


Σύμφωνα με πληροφορίες....
η επεισοδιακή απ' όλες τις πλευρές συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου, εκτός από ένταση είχε και μια μαζική απαίτηση για προσφυγή στις κάλπες κυρίως από βουλευτές που ανήκουν και στους 16 που έστειλαν επιστολή στον πρωθυπουργό. 

Μάλιστα όπως λένε όσοι ήταν παρόντες η πίεση που δέχθηκε ο κ. Παπανδρέου ήταν τόσο μεγάλη που του προκάλεσε μεγαλύτερο εκνευρισμό ακόμα και από την κόντρα που είχε με τον Γιώργο Παναγιωτακόπουλο. Λένε επίσης οτι η έκρηξη Παπανδρέου κατά την οποία έβαλε κυριολεκτικά τις φωνές, ήταν η αφορμή και ο εκνευρισμός του είχε προκληθεί από τις πιέσεις για εκλογές. Ο κ.Παπανδρέου έφυγε από το γραφείο του αφού είχε βγεί το πρώτο φως και αφού είχαν αποχωρήσει όλοι οι συνεργάτες του.

Μεταξύ εκείνων που επέμεναν με έντονο τρόπο οτι η μόνη λύση για να βγούμε από το αδιεξοδο είναι οι κάλπες, ήταν σύμφωνα πάντα με πληροφορίες, ο Νίκος Σαλαγιάννης, η Τόνια Αντωνίου, ο Πάρις Κουκουλόπουλος και ο νυν γραμματέας νεολαίας, Κώστας Πανταζής.

Οι περισσότεροι εντάσσονται στην πλεον αποκαλούμενη εσωκομματική αντιπολίτευση και εκτός από το γραμματέα της νεολαίας όλοι τους υπέγραψαν την επιστολή των 16.

 newsit.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια