"Καταγγέλλουμε τους κουκουλοφόρους του Παπουτσή"


"Εγκλωβισμένη στα χημικά των κουκουλοφόρων του Παπουτσή είναι η Αθήνα το τελευταίο 48ωρο", σύμφωνα με το Μίκη Θεοδωράκη. Σκληροί χαρακτηρισμοί από τον επικεφαλής του κινήματος "Σπίθα"

Με αφορμή τα βίαια επεισόδια που σημειώθηκαν το τελευταίο 48ωρο στην Αθήνα ο Μίκης Θεοδωράκης εξέδωσε το απόγευμα της Τετάρτης μια πολύ σκληρή ανακοίνωση στην οποία κάνει λόγο για "κουκουλοφόρους του Παπουτσή", καταγγέλλοντας κυβερνητικό σχέδιο τρομοκράτησης των Αγανακτισμένων.
Η ανακοίνωση του Μίκη Θεοδωράκη έχει ως εξής:

"Καταγγέλλουμε το σατανικό σχέδιο της Κυβέρνησης με τους κουκουλοφόρους του Παπουτσή που δεν δίστασε δύο φορές να κάψει το κέντρο της Αθήνας, με σκοπό να τρομοκρατήσει και να εμποδίσει την Ειρηνική παρουσία των Ανεξάρτητων και Αγανακτισμένων διαδηλωτών μπροστά και γύρω από τη Βουλή.
Η Κίνηση Αγανακτισμένων Πολιτών θα πρέπει να επιστρατεύσει από σήμερα το πρωί όλες της τις δυνάμεις για να παροτρύνουν το λαό και να τον καλέσουν να συγκεντρωθεί μαζικά στο Σύνταγμα.
Ο μεγάλος όγκος των διαδηλωτών θα μπορέσει να απομονώσει και να αχρηστεύσει τους προβοκάτορες του Παπουτσή.
Παράλληλα, η ΚΑΠ, με ειδικά τμήματα, θα επιχειρήσει να τους αντιμετωπίσει δυναμικά, και αν είναι δυνατόν να τους ξεσκεπάσει, για να μάθει ο λαός την αλήθεια.
Η ΚΑΠ προσκαλεί τους ειρηνικούς διαδηλωτές, με τη μαζική τους παρουσία και δυναμικότητα, να διεκδικήσουν και να επιβάλλουν το δικαίωμά τους για ν’ ανοίξουν οι δρόμοι που παράνομα έχει ακυρώσει ο Παπουτσής.
Σήμερα, εμείς που βρισκόμαστε έξω από τη Βουλή, εκφράζουμε και εκπροσωπούμε τη συντριπτική πλειοψηφία του λαού σε αντίθεση με την κυβέρνηση που, με δύναμη κάτω από το 20%, δεσμεύει πραξικοπηματικά τη χώρα για δεκαετίες ολόκληρες και υπογράφει συμβόλαια ξεπουλήματος του πλούτου της πατρίδας μας, στους ξένους.
Σήμερα, εμείς που βρισκόμαστε έξω από τη Βουλή, αποτελούμε την πατριωτική δημοκρατική νομιμότητα και γι’ αυτό οφείλουμε να διεκδικήσουμε και να επιβάλλουμε με κάθε τρόπο τη μαζική παρουσία μας στους δρόμους που παράνομα και καταχρηστικά ακυρώνει ο Παπουτσής κατ’ εντολή της Τρόϊκα και των ξένων που βρίσκονται πίσω και πάνω από τις αποφάσεις της κυβέρνησης μειοψηφίας που μας κυβερνά".
news247

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια