Αντιδήμαρχος ξυλοκόπησε μετανάστη!


Για ξυλοδαρμό μετανάστη, εργαζόμενου στην καθαριότητα του δήμου Μυκόνου, καταγγέλλουν τον Αντιδήμαρχο, Αλέξανδρο Βαμβακούρη, οι καθηγητές του Γυμνασίου του νησιού. Ο Σύλλογος....
των καθηγητών του Γυμνασίου Μυκόνου καταγγέλλει (με ανάρτησή του στο blog της zougla.gr) ότι την Παρασκευή 17 Ιουνίου 2011 και ώρα 11.00 π.μ. ο Αντιδήμαρχος εντοπίστηκε να επιτίθεται, έξω από το Γυμνάσιο του νησιού, κατά ενός μετανάστη εργαζόμενου στην καθαριότητα του Δήμου, την ώρα που εργαζόταν.
Όπως αναφέρουν: «Καθώς η συμπεριφορά αυτή προσέβαλε το αίσθημά μας περί ανθρώπινης αξιοπρέπειας, οι καθηγητές του σχολείου κάναμε παρατήρηση.
Ο αντιδήμαρχος ανταπάντησε με άκρως προσβλητικό τρόπο, βρίζοντας χυδαία τους καθηγητές του σχολείου και, μάλιστα, όσον αφορά στη συμπεριφορά του απέναντι στον εργαζόμενο μετανάστη, είπε χαρακτηριστικά «Εγώ τον πληρώνω, εγώ τον ταΐζω. Από πότε αλήθεια ο Δήμος έγινε ιδιωτική επιχείρηση του Αντιδημάρχου;»
«Καταγγέλλουμε τη βίαιη και απαράδεκτη συμπεριφορά του Αντιδημάρχου απέναντι σε έναν υφιστάμενό του, αλλά και το γεγονός ότι εκμεταλλεύεται έναν άνθρωπο που βρίσκεται σε θέση αδυναμίας. Θεωρούμε ότι πρέπει να λογοδοτήσει απέναντι στους ψηφοφόρους του και στο νόμο για απάνθρωπη, βίαιη και ρατσιστική συμπεριφορά και για κατάχρηση εξουσίας.
Καταγγέλλουμε επίσης την υβριστική συμπεριφορά προς τους καθηγητές του σχολείου. Τέλος, θεωρούμε ότι είναι ντροπή για τους δημότες της Μυκόνου να τους εκπροσωπούν στο Δήμο άνθρωποι με τέτοια συμπεριφορά».
dete.gr

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

  1. Δεν πάτε όλοι σας να γαμηθείτε,όλοι σας, εσείς και οι δολοφόνοι μετανάστες σας.Μας πρήξατε τα αρχίδια με τα σκατά που κουβαλάτε στα κεφάλια σας.Αφού τόσο κόπτεστε για δημοκρατία γιατί δεν ρωτάτε τους Έλληνες με δημοψήφισμα αν θέλουμε όλους αυτούς τους δολοφόνους στην ΔΙΚΗ μας Πατρίδα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες!
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια!
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας Σελίδες!(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)
- Ο κάθε αναγνώστης σχολιαστής έχει την απόλυτη ευθύνη για αυτά που γράφει.