Ο Νίκος Χατζηνικολάου τι θέση θα πάρει στον πόλεμο ΑΛΤΕΡ-ΣΚΑΪ;


Φαντάζομαι ότι οι τηλεαστέρες του ΑΛΤΕΡ και ειδικά ο Νίκος Χατζηνικολάου, δεν έχουν καμιά όρεξη να συμμετέχουν στον πόλεμο Κουρή - Αλαφούζου, που έχει ξεφύγει εντελώς, αφού ο Κουρής, χρησιμοποιεί -ανορθόδοξα- το κανάλι του για να πλήξει τον μισητό αντίπαλο. Το ίδιο κάνει κι ο....
Αλαφούζος, μόνο που το κάνει πιό "πολιτισμένα". Το ΑΛΤΕΡ έχει μετατρέψει τον πόλεμο σε "κατινιά" με τα συνεχή κρόουλ για τις "απάτες Αλαφούζου" κι..
 έφτασε στο σημείο να προτρέπει τον "παππού που..
 είναι και άνθρωπος του Θεού τώρα να ομολογήσει πόσα λεφτά έφαγε από τον Ελληνικό λαό".
Λογικά λοιπόν, οι αναγνωρίσιμοι δημοσιογράφοι των δύο καναλιών, δεν θα έχουν καμιά ορεξη να εμπλακούν στον πόλεμο και ειδικά αυτοί του ΑΛΤΕΡ, που έχει -από ότι διαβάζουμε- περισσότερα οικονομικά προβλήματα.
Εκτός κι αν κάποιοι το πάρουν "πατριωτικά" να "σκοτώσουν" επιχειρηματικά τον Αλαφούζο.
Ο Χατζηνικολάου πάντως, δε νομίζουμε ότι θα είναι ένας απ΄αυτούς. Δεν μπορώ να φανταστώ τον πολλάκις βραβευμένο άνκορμαν, να λέει "ειδήσεις" για το κότερο Αλαφούζου, που "ρυπαίνει".
Άρα;
Μάλλον θα πάρει σύντομα το καπελάκι του από το ΑΛΤΕΡ;
Πάντως ο Κουρής έχει μακριά ιστορία στο χώρο και έχει αποδειχθεί πολύ σκληρό καρύδι, που πάντα έχει "κρυμένους άσους" στο μανίκι.
Η ιστορία έχει την πλάκα της, αλλά έχει και μια πολύ σοβαρή παράμετρο:
την απουσία του κράτους από το κεφάλαιο που λέγεται "φορολογικός έλεγχος επωνύμων και διαπλεκόμενων". Τόσες και τόσες κατηγοριες ανταλλάσσονται, ο ΣΔΟΕ πού είναι;
Αλλά για τη μεγαλύτερη πληγή της Ελλάδας, τον φόβο του κράτους να ασχοληθεί με τα φορολογικά των "επώνυμων" τα είπαμε πολλές φορές...Αυτή είναι η ΜΟΝΑΔΙΚΗ αιτία της οικονομικής κρίσης. Οι κακομαθημένοι επώνυμοι που δεν πληρώνουν ΠΟΤΈ φόρους και το ακόμη πιό γελοίο κράτος, που φοβάται να τους ελέγξει.


Υ.Γ. Πότε θα τελειώσει η υπόθεση Θέμου Αναστασιάδη; Πόσες δεκαετίες χρειάζεστε κ.Υπουργέ Οικονομικών, να τελειώσετε μια υπόθεση ρουτίνας (πόθεν έσχες) που για οποιονήποτε άλλο πολίτη θα τελείωνε σε μισή ώρα ;
taxalia

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια