Ψάχνουν άνθρωπο να τα... χώνει στον Ραγκούση!


Ο... λίγος κύριος Καλαφάτης προβληματίζει την Συγγρού

Δεν έχει εισαχθεί τίτλος

Μπορεί να ακουστεί περίεργο, αλλά αυτή την στιγμή, ο πιο προβληματισμένος εκπρόσωπος του πολιτικού κόσμου για την υποβάθμιση  Ραγκούση -εκτός φυσικά από τον ίδιο τον υπουργό- είναι ο Αντώνης Σαμαράς. 


Και αυτό γιατί....
κανείς στην Συγγρού, δεν πιστεύει ότι το "γαλάζιο" αντίπαλο δέος του, ο τομεάρχης Υποδομών της ΝΔ, Σταύρος Καλαφάτης θα μπορέσει να κοντράρει στα ίσια τον μέχρι πρότινος "υπερυπουργό". Πρόκειται εξάλλου για ένα στέλεχος, που ουδέποτε βρέθηκε στην πρώτη γραμμή.  


Στο πλαίσιο αυτό, στο επιτελείο του Αντώνη Σαμαρά έχουν αρχίσει να κάνουν ήδη σκέψεις για το πώς θα αντιμετωπίσουν αποτελέσματικά τον Ραγκούση. Άλλωστε, το υπουργείο Υποδομών, προσφέρει πρώτης τάξεως ευκαιρίες για δυναμική αντιπολίτευση, αφού τα ανοικτά μέτωπα είναι πολλά. Με δεδομένο κανείς δεν πιστεύει πως ο Θεσσαλονικός βουλευτής θα τα βγάλει πέρα μόνος του, έχουν ήδη πέσει στο τραπέζι τα πρώτα ονόματα που πιθανότατα θα κληθούν να τον βοηθήσουν. 


Μέχρι στιγμής, δείχνει να επικρατεί η άποψη ότι τον ρόλο αυτό θα πρέπει να παίξει κάποιο στέλεχος του οικονομικού επιτελείου, με το μυαλό όλων να πηγαίνει στον Γιάννη Βρούτση.




ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ: Για την ιστορία και μόνο, υπενθυμίζουμε ότι ο Καλαφάτης είναι κολλητός του Κώστα Καραμανλή.
parapolitika.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια