ΤΟ ΝΕΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΦΕΡΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ...


Τελικά μόνο να κατηγορούμε το ΠΑΣΟΚ ξέρουμε. Τα καλά του δεν τα αναφέρουμε καν. Διαχρονικά το ΠΑΣΟΚ καθιέρωνε νέα ΕΠΑΓΕΛΜΑΤΑ.
Ξεκινώντας από την.... δεκαετία του '80,επί ΑΝΤΡΕΑ βέβαια δεν υπήρχε ανάγκη για καινούργιες δουλειές,γιατί όσοι προσκυνούσαν τον πράσινο ήλιο και δοξολογούσαν τον ΘΕΟ τον ΑΝΤΡΕΑ, εξασφάλιζαν μια θεσούλα,η,θέση,όπως θέλετε πέστε το στο ΔΗΜΟΣΙΟ.
Επί ΣΗΜΙΤΗ εξακολουθούσε ο κόσμος να μπαίνει στο δημόσιο,αλλά επειδή κάπου το σύστημα κόντευε να κορεστεί,αμέσως ξεκίνησε νέα φάμπρικα.
Ποιός θα ξεχάσει ότι με την φούσκα του ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟΥ ,ξεκίνησε και η ΦΟΥΣΚΑ των ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ και των ΕΛΔΕ. Γέμισε η Ελλάδα από ΕΛΔΕ. Σε κάθε γειτονιά και μια ΕΛΔΕ. Ο κάθε ΧΑΣΑΠΗΣ, ΜΑΝΑΒΗΣ, ΒΕΝΖΙΝΑΣ κ.λ.π. άνοιγε και μία ΕΛΔΕ. Έδινε και συμβουλές κιόλας. Πάρε τις τάδε μετοχές,μου το είπε ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ,η, αγόρασε μετοχές ΙΧΘΥΟΚΑΛΙΕΡΓΙΑΙ ΠΙΝΔΟΥ και άλλες ωραίες ΥΠΟΔΕΙΞΕΙΣ. Μιλάμε όμως για πολλές ΕΛΔΕ,οι οποίες με την κατάρρευση του χρηματιστηρίου εξαφανίστηκαν σε μία νύχτα.
Επί εποχής ΓΙΩΡΓΑΚΗ που όλα τα επαγγέλματα περνούν μία κρίση και τα καταστήματα κλείνουν το ένα μετά το άλλο,ως εκ θαύματος ένα επάγγελμα άρχισε να ανθεί.

Τα καταστήματα ανοίγουν το ένα μετά το άλλο. Φυτρώνουν σαν τα ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ.Στην περιοχή της Ν.ΙΩΝΙΑΣ, Ν.ΗΡΑΚΛΕΙΟ, ΜΑΡΟΥΣΙ, ΓΑΛΑΤΣΙ, Κ.Τ.Λ. έχουν ανοίξει πάνω από 100 μαγαζιά. Ναι κυρίες και κύριοι.ΠΑΝΩ ΑΠΟ 100 ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ.Εν μέσω κρίσης. Για όσους φωνάζουν και βρίζουν το ΠΑΣΟΚ.
ΠΕΣΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΛΑ. Αλλά εσείς μόνο για να βρίζετε και να καταριέστε είσαστε.
Α,ξέχασα να σας αναφέρω 
ΤΙ ΠΟΥΛΑΝΕ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ. Εμ εδώ είναι το περίεργο, δεν πουλάνε, ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ.
ΝΑΙ ΚΑΛΑ ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ.
ΧΡΥΣΟ,ΑΣΗΜΙΚΑ,ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ, ΝΟΜΙΣΜΑΤΑ κ.α.
Ότι μαζεύατε τόσα χρόνια με τις οικονομίες σας,σας τα παίρνουν πίσω.ΚΟΨΟΧΡΟΝΙΑ.Δεν ήτανε εξάλλου δικά σας. Σας τα είχε κάνει ΔΩΡΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ.
Βέβαια σε κάποιο άρθρο που είχα διαβάσει σχετικά με την ΠΤΩΧΕΥΣΗ της ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ, ΕΝΑ χρόνο πριν την πτώχευση, κατά ΔΙΑΒΟΛΙΚΗ ΣΥΜΠΤΩΣΗ και εκεί το επάγγελμα που ΑΝΘΟΥΣΕ ΗΤΑΝ ΤΟ ΙΔΙΟ.
ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ ΧΡΥΣΟ.

ΜΕΤΑ ΘΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΧΕΡΙ ΣΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ και μετά ΠΑΠΑΛΑ.

ΣΥΛΛΗΠΗΤΗΡΙΑ.
 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια