Ο κ. Κουτρουμάνης δεν ξέρει τίποτα για τους πρασινοφρουρούς που γέμισαν το δημόσιο;

Δεν στοχεύουμε να τα πάρουμε από όσους παίρνουν σύνταξη λιγότερα από 1700 ευρώ, αλλά από εκείνους που έφυγαν 45 χρονών, ή 50 με εθελουσία και πήραν και 100.000 ευρώ μπόνους…
Αυτές οι στρεβλώσεις και οι αδικίες πρέπει να σταματήσουν, είπε ο Υπουργός Εργασίας Γιώργος Κουτρουμάνης.

Καλώς, να σταματήσουν. Αλλά, άραγε πως άρχισαν;

Ο ίδιος δεν γνώριζε τίποτα;

Για να θυμηθούμε ποιος είναι:

Ο Γιώργος Κουτρουμάνης από το 1984 εργάζεται στον χώρο της Κοινωνικής Ασφάλισης.Πρόεδρος της «Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Προσωπικού Οργανισμών Κοινωνικής Πολιτικής» (Ομοσπονδία των εργαζομένων στα Ασφαλιστικά Ταμεία και σε άλλους Κοινωνικούς Φορείς) για έξι συνεχείς θητείες.
Μέλος του Γ.Σ. της ΑΔΕΔΥ.
Μέλος του «Συμβουλίου Κοινωνικού Ελέγχου του Σώματος Επιθεώρησης Εργασίας». Ενεργό Μέλος του ΠΑ.ΣΟ.Κ. από το 1976.
Υπήρξε μέλος της Επιτροπής «Κοινωνικής Πολιτικής» του ΠΑ.ΣΟ.Κ. την περίοδο 1991-1995.
Διετέλεσε Γραμματέας της Οργάνωσης Χώρου Δουλειάς των Ασφαλιστικών Ταμείων και Μέλος της Τομεακής Επιτροπής «Θεσμών και Πολιτισμού». Μέλος του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑ.ΣΟ.Κ. από το 2005.
Γραμματέας του Τομέα «Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας» από το 2008. Μέλος της «Επιτροπής Προγράμματος» του ΠΑ.ΣΟ.Κ. από το 2006 και από τους βασικούς συντάκτες του στα θέματα Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης.

Και δεν ήξερε τίποτα για τις στρεβλώσεις και τις αδικίες; Και οι χιλιάδες πρασινοφρουροί που γέμισαν το δημόσιο και τους ΟΤΑ φύτρωσαν; Πράσινοι είναι αλλά όχι και…ραπανάκια.
Αntiκοινοβουλευτικός                                                                  antinews.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια