Με ρυθμό πολυβόλου πέφτουν τα μηνύματα χρηστών στη σελίδα του νέου αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών, ο οποίος κατήγγειλε το Μνημόνιο.


Ο κ. Οικονόμου, πριν γίνει υπουργός, επέκρινε το Μνημόνιο λέγοντας ότι δεν βγαίνει και ζητούσε να γίνει καταγγελία του. Με την ανάληψη της θέσης, εκατοντάδες πολίτες έχουν....
μπει στο Facebook εκφράζοντας την οργή τους και ρωτώντας τον αν θα ψηφίσει τώρα το Μνημόνιο 2, που θα συνοδεύσει τον νέο δανεισμό.

Τα μηνύματα στον τοίχο του πέφτουν τώρα βροχή. Από καθαρά υβριστικά ως χιουμοριστικά, άλλα επικριτικά, άλλα εκφράζουν προβληματισμό.

“Κύριε Οικονομου θα έπρεπε να ντρέπεστε” αναφέρει ένας χρήστης. “Για την καρέκλα ρε γαμώτο” λέει άλλος. “Συγχαρητήρια "σύντροφε". Ελπίζω ο μισθός του υπουργού να αξίζει τον κόπο για την θεαματική επιστροφή σου στον "σεβαστό" κόσμο των σοσιαλιστών του χαβαριού και της σαμπάνιας” λέει άλλος.

“Τίμησε τις μέχρι τώρα θέσεις σου και καταψήφισε το Μνημόνιο 2” λέει ένας τέταρτος. “Ντροπή” αναφέρει λακωνικά ένας πέμπτος, “Αιδώς” λέει ένας άλλος - αρχαιοπρεπώς.

“Kύριε Οικονόμου μέχρι χθες αλλα λέγατε και τώρα άλλα κάνετε. Αλλα τι να περιμένουμε από πολιτικούς. Κατά τ άλλα "Μην απαξιώνετε όλον τον πολιτικό κόσμο"” λέει μία κυρία.






Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια