Καστελόριζο: Θρίλερ σε κρουαζιερόπλοιο - Σηκώθηκε Super Puma για να μεταφέρει ασθενή!



Μεγάλη αναστάτωση σε κρουαζιερόπλοιο ανοιχτά του Καστελόριζου, όταν μια 23χρονη άρχισε να σφαδάζει από τους πόνους - Αμέσως ειδοποιήθηκε ελικόπτερο super puma για να την παραλάβει...
Πρόκειται για μια 23χρονη... κοπέλα από το Ισραήλ, που έπαθε κρίση σκωληκοειδίτιδας, κατά πάσα πιθανότητα, την ώρα που το κρουαζιερόπλοιο Mirage, βρισκόταν ανατολικά του Καστελόριζου. Η κοπέλα εξετάστηκε από τον γιατρό του πλοίου και αποφασίστηκε να ζητηθεί η βοήθεια του στρατού για να μεταφερθεί σε κοντινό νοσοκομείο.
 
Σύμφωνα με το γραφείο τύπου του Υπουργείο Θαλασσίων Υποθέσεων, Νήσων και Αλιείας, πρώην Εμπορικής Ναυτιλίας, γύρω στις 12:05 απογειώθηκε από την Ρόδο ένα ελικόπτερο Super Puma το οποίο πήγε στο κρουαζιερόπλοιο και παρέλαβε την 23χρονη κοπέλα.

Την μετέφερε στο νοσοκομείο της Ρόδου και οι γιατροί την έβαλαν αμέσως στη Β' χειρουργική πτέρυγα. Αυτή την ώρα οι γιατροί της κάνουν εξετάσεις για να διαπιστώσουν το πρόβλημα. Το πιθανότερο είναι να πρόκειται για σκωληκοειδίτιδα. Η κατάσταση της υγείας της πάντως, δεν εμπνέει καμία απολύτως ανησυχία στους θεράποντες γιατρούς.

Το πλοίο συνεχίζει το ταξίδι του, με τελικό προορισμό την Λεμεσό της Κύπρου.


newsit.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια