O Στρος Καν στο κελί


Το φως της δημοσιότητας είδε φωτογραφία του Στρος Καν μέσα από τη φυλακή. Εμφανίζεται ιδιαίτερα καταβεβλημένος και φοράει τα ρούχα που δίνουν σε κάθε κρατούμενο

Αποκλειστική φωτογραφία του πρώην ισχυρού άνδρα του Δ.Ν.Τ. Ντομινίκ Στρος Καν  μέσα από τη φυλακή εξασφάλισε η Νew York Daily News.
Στη φωτογραφία βλέπουμε τον Ντομινίκ Στρός Καν ντυμένο με ρούχα που φορά κάθε κρατούμενος στις  διαβόητες φυλακές της πόλης της Νέας Υόρκης, στο νησί Ράικερς.
Φαίνεται καταβεβλημένος ενώ  οι αρχές στη φυλακή  έχουν λάβει όλα τα μέτρα για την προστασία του έγκλειστου, συμπεριλαμβανομένου και του ενδεχόμενου της απόπειρας αυτοκτονίας, όπως ενημέρωσε τους δημοσιογράφους αξιωματούχος της Εισαγγελίας.
Την ίδια ώρα, οι δικηγόροι του, Στρός Καν, που έχει προφυλακιστεί για σεξουαλική επίθεση και απόπειρα βιασμού εις βάρος καμαριέρας του ξενοδοχείου στο οποίο διέμενε, έχουν καταθέσει αίτημα αποφυλάκισης του προβεβλημένου πελάτη τους, με καταβολή εγγύησης 1.000.000 δολαρίων.
Στην ίδια αίτηση, όπως αποκαλύφθηκε χθες από δικαστικά έγγραφα, προτείνεται ο κατ’ οίκον περιορισμός αλλά και η 24ωρη ηλεκτρονική παρακολούθηση μέσω κλειστού κυκλώματος, του Στρος Καν.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια