MARFIN...5η Μαΐου ,μια θλιβερή επέτειος…

Τι ξέρουν για τη Marfin οι «δημοσιογράφοι» του συστήματος ΠΑΣΟΚ-αριστεράς;
Μια εκπομπή-ντροπή για τα ελληνικά τηλεοπτικά πράγματα, που αποπειράθηκε, πολύ ύπουλα, να εξωραΐσει, κατά την ταπεινή μας γνώμη, μια κατάσταση και συμβάντα, που συγκλόνισαν το πανελλήνιο και έβαλαν τέλος για πολύ καιρό, σε κινητοποιήσεις... Μια εκπομπή που άφησε άτομα, που σε οποιαδήποτε άλλη χώρα της Δύσης με στοιχειώδη αντίληψη για την ασφάλεια των πολιτών, θα βρίσκονταν στη φυλακή for the rest of their miserable lives. Μια εκπομπή που..
δεν μας είπε γιατί έγινε ό,τι έγινε εκείνη τη μέρα.
Η άκρα αριστερά, έπιασε δουλειά τον Μάιο του 2010. Μια νεαρή γυναίκα, φορτωμένη με μολότοφ. Άλλοι νεαροί μαυροντυμένοι, ακάλυπτα πρόσωπα... Οδός Σταδίου. Σήμερα, οι αριστεροί δράστες ασύλληπτοι, ενώ η ΕΛΑΣ σιωπά υποκριτικά, κάνοντας «διακριτικές» έρευνες, μην μπας και ενοχληθούν τα γκρουπούσκουλα της παρακμιακής «επαναστατικής» αριστεράς. ΕΛΑΣ, το μεγαλείο σου... Πραίτορες. «Κουκούλωμα», για να μην έχει το ΠΑΣΟΚ θέματα με την αριστερά; Τέσσερις νεκροί, δια χειρός των «ακτιβιστών» της «προόδου». Και ο ανεκδιήγητος Κωνσταντίνου του ΑΝΤΑΡΣΥΑ, δημοτικός σύμβουλος Αθηναίων πλέον, το μπλοκ του οποίου περνούσε «όλως τυχαίως» μπροστά από τη Marfin την ώρα που κάποιοι έκαναν το υποκατάστημα παρανάλωμα του πυρός, να μας λέει προσβλητικά πράγματα: ότι η ημέρα αυτή «δεν ήταν συνηθισμένη», ότι κάποιοι μετανάστες προσπάθησαν να σώσουν τα θύματα (ακόμα και εδώ άθλια νεοταξίτικη προπαγάνδα)... Μάθαμε και ότι οι δημοσιογράφοι «φίμωσαν» τη φωνή των αναρχικών μετά τα γεγονότα!!! Και αφίσα που έδειξε ο ίδιος ο Σ. Θεοδωράκης, για να πειστούμε για του λόγου το αληθές! Τουλάχιστον ΑΙΣΧΟΣ! Δεν χρειαζόταν να ακούσουμε την... αυτοκριτική των αναρχικών και τα γελοία «ο μόνος δρόμος είναι βενζίνη και μπουκάλι», που δήθεν στηλιτεύτηκε, αφού «κάποια στιγμή ξέφυγε». Και δώστου γραφικά με τις αποκηρύξεις των «πραγματικών αναρχικών» για το συμβάν στη Marfin, λες και οι «διαφορές» στους κόλπους της άκρας αριστεράς και των αντιεξουσιαστών, ενδιαφέρουν το ευρύ κοινό. «Επικοινωνία» για ποιους; Εκπομπή-έκθεση αναρχικών ιδεών! Και προβολή βιβλιοπαρουσίασης, όπου θα μετάσχει, ποια άλλη, η Αφροδίτη Αλ Σάλεχ! Έλεος! ΑΘΛΙΕΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ, με δίαυλό τους την εκπομπή του καθόλα «προοδευτικού» Σ. Θεοδωράκη... Μέχρι και για τον Λάμπρο Φούντα ακούσαμε και τον Σεϊσίδη!

Άστε τους να καούν... 
Περιγραφές ωστόσο για το «άστε τους να καούν αφού δουλεύουν...» (απορούμε πως το άφησαν και έπαιξε αυτό, κάποιος ήπιε λίγο παραπάνω πριν το μοντάζ μήπως;), η κυρίαρχη αριστερή λογική, οι ίδιοι τα είπαν στην εκπομπή, ένα ηλίθιο σούπερ «ο θυμός του αναρχικού», για να μας δείξουν ότι οι «πραγματικοί» αριστεροί και αναρχικοί δεν «επικρότησαν» αυτό που έγινε... Ερώτηση σε αναρχικό, για Όσκαρ ιδεολογικοπολιτικής αγκύλωσης: «εσύ θα υπερασπιστείς την τιμή του χώρου;» «Είναι αυτονόητο ότι ένας αναρχικός δεν θα συμπορευτεί με την εξουσία του θανάτου». Απάντηση για δύο Όσκαρ! Και σαχλαμάρες και υπαινιγμοί ότι αυτοί που έριξαν τις μολότοφ δεν γνώριζαν ότι υπήρχαν μέσα άνθρωποι, για να αποσείσουν την κατηγορία της ανθρωποκτόνου πρόθεσης, λες και είναι καλό να καίγονται περιουσίες και εργασιακοί χώροι... Ακόμα και οι ίδιοι όμως, επισήμαναν την απουσία ανθρωπισμού, «ωσάν να ήταν παράπλευρες απώλειες»... Κυνισμός; «Συνεχίζανε την πορεία κανονικά, αυτό είναι το κομμάτι που με προβληματίζει»... «Υπήρχε ένα κομμάτι της πορείας που σου έδινε την εντύπωση ότι δεν ήθελε να φτάσει η Πυροσβεστική»... ΥΠΗΡΧΕ ΠΡΟΘΕΣΗ, λένε οι συγγενείς. ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΑΝΕ, ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΑΝΕ ΕΝ ΑΓΝΟΙΑ ΤΟΥΣ. Και ενώ έχουν χαθεί ζωές, στηλιτεύεται η δράση των ΜΑΤ μετά το συμβάν... Προτεραιότητες είναι αυτές. Μια φορά αριστερός, πάντα αριστερός. Δεν αλλάζει ο λύκος γούνα, που λέει και ο λαός...
Κάποιοι προβόκαραν τη διαδήλωση, μας είπε στην εκπομπή άλλος δημοσιογράφος. Φαίνεται ότι τα δεκάδες εκατομμύρια νεκρλων απ' όπου πέρασε η αριστερά, ήταν μια μεγάλη προβοκάτσια. Αλήθεια, τι «έφτιαξαν» αυτοί χωρίς ποταμούς αίματος και αχαλίνωτη βία... Τι;

Αλάτσι και σύστημα... 
Και ο φίλος του αλήστου μνήμης Θ. Ρουσόπουλου, ο Σ. Θεοδωράκης, στο «Αλάτσι» του οποίου έτρωγαν τις γιορτές οι συντάκτες που κάλυπταν το ρεπορτάζ της «γαλάζιας» κυβέρνησης (κόρακος κοράκου...), τα έκανε «μούσκεμα», σε άλλη μια άθλια εκπομπή-«προοδευτικούρα», με πρωταγωνιστές στελέχη αριστεριστικών καταγωγίων. Θα μπορούσε όμως να ήταν πολύ καλύτερη, μιας και είχε «ψαχτεί» ολίγον, δημοσιογραφικά. Το θέμα όμως είναι ότι ο τύπος τελούσε σε σύγχυση. Αριστερός γαρ αυτός και έχοντας βάλει πλώρη για τα ψηφοδέλτια του μνημονιακού ΠΑΣΟΚ της Νέας Τάξης Πραγμάτων, που κανείς ακόμα δεν ξέρει τι ρόλο έπαιξε την 5η Μαΐου 2010... Πάντως, δεν περιμένουμε να μας το πει ο Σ. Θεοδωράκης.


http://www.elkosmos.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια