Καμμένος: "Ο Παπανδρέου είναι έμμισθος broker" - ΝΔ: "Προσωπικές οι απόψεις του"


Η σκληρή φράση που χρησιμοποίησε για τον πρωθυπουργό, ο βουλευτής της ΝΔ, Πάνος Καμμένος, σε ραδιοφωνική του συνέντευξη, αποκαλώντας τον έμμισθο broker έχει αναστατώσει όχι μόνο την Βουλή αλλά κυρίως τη ΝΔ.


Η ΝΔ με ανακοίνωσή της άδειασε στην ουσία τον βουλευτή, χαρακτηρίζοντας προσωπικές τις απόψεις του.
Γελοιότητα" και "αθλιότητα", χαρακτήρισε τους ισχυρισμούς του βουλευτή ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Ο κ. Πεταλωτής μίλησε για "απέραντη συνομωσιολογία" από τον κ. Καμμένο, που "βρίσκεται σε διατεταγμένη υπηρεσία", όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, "με τη ΝΔ".

Επικαλούμενος αναλυτική ανακοίνωση του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου, σύμφωνα με την οποία επί διοίκησης Φιλιππίδη και κυβέρνησης ΝΔ, το καλοκαίρι του 2009, αγοράστηκαν CDS ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κατηγόρησε την ΝΔ ότι με τον τρόπο αυτό ποντάριζε στη χρεοκοπία της χώρας.

Ο υπουργός Εσωτερικών Γιάννης Ραγκούσης πριν λίγο χαρακτήρισε τα όσα υποστήριξε ο κ. Καμμένος ως "πισώπλατο άθλιο κτύπημα κατά του πρωθυπουργού", κτύπημα που εντάσσεται στην στοχοποίηση του πρωθυπουργού μέσα από μία εκστρατεία λάσπης από διάφορα κέντρα.

Ο κ. Ραγκούσης σημείωσε ότι όταν προέρχεται η καταγγελία από τον συγκεκριμένο βουλευτή, παραμένει ερώτημα αν πρέπει κάποιος να τα λάβει σοβαρά υπόψη. Ταυτόχρονα όμως είπε ότι είναι μείζον θέμα πολιτικής και ηθικής τάξης, αν θα κρατήσει τον κ. Καμμένο ως βουλευτή της, η ΝΔ.

Δημοσίευση σχολίου

2 Σχόλια

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες!
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια!
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας Σελίδες!(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)
- Ο κάθε αναγνώστης σχολιαστής έχει την απόλυτη ευθύνη για αυτά που γράφει.