- "Είδα στον ύπνο μου οτι θα γίνει το κακό", λέει η χαροκαμένη μάνα
- Βορειοαφρικανοί οι δράστες, "δείχνουν" τα πρώτα στοιχεία
- Τόπος προσκηνύματος το σημείο που έπεσε νεκρός ο Μανώλης


Η μάνα του αδικοχαμένου Μανώλη σήκωσε το τηλέφωνο και ο σπαραγμός της ήταν ανείπωτος. Τι να πρωτοπεί γι' αυτό το παιδί, για το σπλάχνο της. Ακόμα πιο συγκλονιστικά είναι όσα είπε για την στιγμή του φονικού.

Όπως δήλωσε η κα Μαρία Καντάρη στο Newsit:  "Δεν ήταν πλάσμα αυτό, δεν ήταν παιδί αυτό, ένα χαμόγελο ήτανε για όλο τον κόσμο. Εγώ έχασα τον λεβέντη μου. Τι να πω για τους φονιάδες. Τι να πω, που την ώρα που τον σφάζανε το είδα στον ύπνο μου. Ένας σεισμός γινόταν γύρω μου.Το είδα στον ύπνο μου τη στιγμή που γινότανε το κακό, ήταν 5.20 το πρωί. Σηκώθηκα και έπιασα το τηλέφωνο". 

Οι έρευνες της αστυνομίας

Ο τρόπος με τον οποίο χτυπήθηκε ο Μανώλης σοκαρε ακόμα και τους πιο έμπειρους αξιωματικούς. Οι έρευνες και τα μέχρι στιγμής στοιχεία μιλούν για 3 δράστες πιθανότατα από χώρα της Β.Αφρικής οι οποίοι χρησιμοποιούν μαχαίρια για να χτυπήσουν τα θύματά τους.

Η επίθεση δεν κράτησε πολύ. Λίγα δευτερόλεπτα. Τόσα χρειάστηκαν για να ξεψυχήσει αβοήθητος ο 44χρονος Μανώλης.
Οι εικόνες που έχουν και επεξεργάζονται οι αστυνομικοί δείχνουν τον 44χρονο να προχωράει αμέριμνος κρατώντας την τσάντα που περιείχε την κάμερα με την οποία θα κατέγραφε τις χαρούμενες στιγμές της γέννησης της κόρης του. Του τέταρτου παιδιού του.
Ξαφνικά στο “κάδρο” εμφανίζονται τρεις ακόμη άνδρες. Πέφτουν πάνω του και ενώ οι δύο προσπαθούν να τον ακινητοποιήσουν ο τρίτος αρχίζει να τραβάει την τσάντα.

Ο 44χρονος προσπαθεί να τη συγκρατήσει. Και τότε δέχεται το πρώτο χτύπημα με μαχαίρι από πίσω.
Δυστυχώς όμως αντιστέκεται κι άλλο και οι δράστες χωρίς κανέναν δισταγμό τον χτυπούν άλλες δυο φορές με το μαχαίρι στο σώμα και το λαιμό.

Ο άτυχος άνδρας εγκαταλείπει τη μάχη, αιμόφυρτος στηρίζεται σε ένα αυτοκίνητο με κουκούλα που είναι πλάι, οι δράστες σαν να μην έχει συμβεί τίποτε αρπάζουν την τσάντα και φεύγουν.

Tόπος προσκυνήματος το σημείο που έπεσε νεκρός ο 44χρονος Μανώλης

Από την πρώτη στιγμή δεκάδες πολίτες πηγαίνουν στο σημείο που είδε ο Μανώλης την ζωή του να περνάει μπροστά από τα μάτια του και τελικά έπεσε νεκρός πριν δει να έρχεται στον κόσμο το 4ο παιδί του.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια